Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

23 Ιουλίου 2011

Μεγάλο ερωτηματικό ο φετινός Παναθηναϊκός



Από αυτή την ομάδα φέτος περιμένω τα πάντα. Θεωρώ ότι είναι ικανοί για το χειρότερο αποτέλεσμα αλλά ταυτόχρονα ικανοί για το καλύτερο αποτέλεσμα, με πολύ καλή εμφάνιση. 


Ο ΠΑΟ φέτος έδιωξε μεγάλες προσωπικότητες και το παιχνίδι του θα στηρίζεται περισσότερο σε ένα πιο ομαδικό και σφιχτό τρόπο παιχνιδιού.
Διαφωνώ με όσους υποστηρίζουν ότι τώρα που έφυγε ο Σισέ, θα δούμε μπάλα από το ΠΑΟ. 


Είδαμε τι μπάλα βλέπαμε και πριν το Σισέ, όταν φωνάζαμε επιτέλους να πάρουμε ένα καλό επιθετικό, γιατί είχαμε μπουχτίσει από Μάντζιο και Ροντρίγκο Σόουζα! Ο Σισέ θα λείψει και κυρίως θα λείψει η προσωπικότητα του.


Η περίπτωση Τότσε, δεν με συγκινεί, όσο και αν έχουν προσπαθήσει κάποιοι να τον προωθήσουν ως πολύ σημαντική μεταγραφή για το ΠΑΟ. Πάμε πάλι σε επιλογές που έχουν μεγάλο ρίσκο. Τον ξέρατε και πρώτα τον Τότσε, που όλοι λέτε ότι θα βοηθήσει? Κάνεις δε ξέρει! Μακάρι το παιδί να βγει λίρα 100 και να βοηθήσει την ομάδα. Αλλά μέχρι να τον δω, δεν μπορώ να πω τίποτα. Απλά ότι έχω επιφυλάξεις.


Ο Βιτόλο από την άλλη πιστεύω ότι θα βοηθήσει πολύ τον ΠΑΟ αλλά δεν αρκεί μόνο αυτός στο κέντρο της ομάδας. Είναι πολύ καλός κόφτης, με πολλά χιλιόμετρα στα πόδια του σε κάθε αγώνα και έχει μία σταθερή πορεία στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Τον ξέρουμε, τον έχουμε δει τι μπορεί να προσφέρει. Απλά, ο ΠΑΟ χρειάζεται και ένα πιο επιθετικογενή μέσο, να μπορεί να περάσει κάποιες πάσες και να ελευθερώσει το παιχνίδι της ομάδας. Ο Βιτόλο δεν μπορεί να το κάνει αυτό. Σίγουρα ο ΠΑΟ με μεγάλες ομάδες θα βλέπουμε ότι θα παίζει πολύ καλά αμυντικά. Σιμάο και Βιτόλο είναι ικανοί να πνίξουν τους αντιπάλους. Αλλά ποιος θα κάνει παιχνίδι? Χρειάζεται πολύ καλή λειτουργία των ακραίων, για να δημιουργηθούν ευκαιρίες. Ο Λέτο είναι πάρα πολύ καλός παίχτης στο ένας με ένας, αλλά πολλές φορές δεν έχει σταθερή απόδοση. Πρέπει να είναι πιο σταθερός. Για τον Κουίνσι, δεν μπορώ να πω κάτι πριν το δω. Σίγουρα είναι γρήγορος και μπορεί με την ταχύτητα του να διασπάσει κάποιες άμυνες. Αλλά δεν αρκεί μόνο η ταχύτητα, σε ένα τόσο ομαδικό άθλημα και ειδικά στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.


Όσο για τον αμυντικό που θέλουμε να πάρουμε, πρέπει να πουλήσουμε πρώτα τον Μπουμσόνγκ και αυτή τη στιγμή, το θέμα δείχνει να κολλάει. Η περίπτωση Ντουγκλάο είναι ιδανική και είναι γνώστης του Ελληνικού πρωταθλήματος. Το ίδιο ισχύει και για τον Μόρα. Από αυτούς τους δύο προτιμώ τον Έλληνα.


Κλείνοντας θα ήθελα να προσθέσω ότι δεν ανησυχώ που η ομάδα δεν παίζει καλά στα φιλικά παιχνίδια. Τα φιλικά παιχνίδια είναι για τους προπονητές και κυρίως για χαλάρωμα των ποδοσφαιριστών. Πέρυσι για παράδειγμα η ομάδα πετούσε στα φιλικά. Θυμηθείτε τις εμφανίσεις σε Αμερική και την νίκη εις βάρος της Ίντερ. Και τι έγινε? Απλά ο κόσμος ενθουσιάστηκε και όταν ξεκίνησαν οι επίσημοι αγώνες, η ομάδα έδειχνε ανίκανη να τρέξει. Τα α συμπεράσματα είναι για τον Φερέιρα και δεν γνωρίζουμε τι έχει στο μυαλό του.


Σίγουρα θέλει κάποιους παίχτες στην επιθετική γραμμή, καθώς φαίνεται να χωλαίνουμε εκεί.
Έχω εμπιστοσύνη στο Πορτογάλο και ελπίζω να έχει δουλέψει καλά την ομάδα. Με τρομάζουν κάποιες επιλογές, αλλά αν έχει δουλέψει καλά η ομάδα, μπορεί να βγάλει ένα καλό αποτέλεσμα. Αν όχι, τότε θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα.


Καλά να περνάτε.

Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας ακόμη πιο δυναμικά, κάντε κλικ σε μια διαφήμιση από κάτω!