Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

29 Ιουνίου 2011

Στέλνουν Μπέτο οι Πορτογάλοι

Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του Μπέτο συντηρείται στο προσκήνιο από δημοσιεύματα του πορτογαλικού Τύπου. 


Σύμφωνα με την εφημερίδα «O Jogo» οι ιθύνοντες των «πρασίνων» έχουν έρθει σε κατ’αρχήν συμφωνία με την Πόρτο για την απόκτηση του 29χρονου τερματοφύλακα, χωρίς να γίνονται γνωστά τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης, και απομένει μόνο η διευθέτηση των λεπτομερειών για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. 


Η παρουσία του Ζεσουάλντο Φερέιρα, τον οποίο γνωρίζει ο Μπέτο, αλλά και η συμμετοχή του Παναθηναϊκού στην προκριματική φάση του Champions League και η προοπτική της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, θεωρούνται ως τα διαπραγματευτικά ατού των «πρασίνων» στην υπόθεση του Πορτογάλου γκολκίπερ.

Ο Μπέτο, ο οποίος έχει χριστεί διεθνής τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της πατρίδας του, ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ωστόσο δεν κατάφερε να καθιερωθεί στην πρώτη ομάδα των «Λιονταριών». 



Ο Μπέτο άλλαξε αρκετές ομάδες στα πορτογαλικά γήπεδα, υπερασπιζόμενος την εστία των Κάζα Πία, Μάρκο, Τσάβες και Λεισόες, και από το καλοκαίρι του 2009 ανήκει στην Πόρτο, αποτελώντας εναλλακτική επιλογή για την θέση κάτω από τα δοκάρια των«Δράκων». 


Ο πορτογαλικός Τύπος επιμένει πως η περίπτωση του Μπέτο ενδιαφέρει τον Ζεσουάλντο Φερέιρα, ωστόσο τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Παναθηναϊκός φαίνεται να παρουσιάζει πληρότητα κάτω από τα δοκάρια, με την παρουσία των Τζόρβα, Κοτσόλη και Καπίνου, ενώ υπάρχει και ο Καρνέζης, ο οποίος πιθανότατα θα παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού.


Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας ακόμη πιο δυναμικά, κάντε κλικ σε μια διαφήμιση από κάτω!