Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

29 Ιουνίου 2011

Έρχονται Φερέιρα, Σισέ και ο δυσαρεστημένος Μάτος

Όσα δεν έγιναν μέσα σε έναν μήνα τρέχουν να τα κάνουν σε λίγες ημέρες. Ο Παναθηναϊκός ξεκινάει την Πέμπτη την προετοιμασία του μέσα σε ένα κλίμα αβεβαιότητας για το αύριο και για το αν το ρόστερ θα είναι το ίδιο ή θα έχει τρανταχτές διαφοροποιήσεις. 


Με τις αφίξεις του Φερέιρα, του Σισέ αλλά και του Μάτος εντός της ημέρας, ξεκινάει και ένας κύκλος κρίσιμων συναντήσεων για το μέλλον της ομάδας και των δύο παικτών. Ο Πορτογάλος τεχνικός εξάντλησε όλα τα χρονικά περιθώρια των διακοπών του, καθώς έφυγε και αρκετά καθυστερημένα, λόγω της αβεβαιότητας με το συμβόλαιο του. 


Επιστρέφει και αμέσως θα έχει επαφή με τον Δημήτρη Γόντικα και τον Γιάννη Σαμαρά, για να θέσουν επί τάπητος τα προβλήματα στον αγωνιστικό σχεδιασμό. Θα αναλύσουν τις θέσεις που μπορεί και πρέπει να ενισχυθεί η ομάδα, αν και εφ όσον φύγει ο Σισέ, γιατί αλλιώς δεν υπάρχουν χρήματα. Ο Φερέιρα έχει προτείνει κάποιους παίκτες, ο Σαμαράς μελετάει προτάσεις από μάνατζερ και με τον προεδρεύοντα αντιπρόεδρο θα δουν που μπορούν να κινηθούν.

Ο Σισέ έρχεται για να δώσει το παρών στην πρώτη της ομάδας και να συναντηθεί με τον Γόντικα, ωστόσο το ενδιαφέρον στην περίπτωση του εστιάζεται στο εξωτερικό και δη στην Ιταλία. Ο παίκτης έκανε δηλώσεις - άνοιγμα προς τη Λάτσιο και δείχνει πλέον πως επιθυμεί την μετακίνηση του στη Ρώμη και στο Καμπιονάτο. Το θέμα είναι να συναντηθεί ξανά ο ατζέντης του, Φιλίπ Πιολά με τον τεχνικό διευθυντή της Λάτσιο, Ίγκλι Τάρε και να συμφωνήσουν στο οικονομικό και στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου. Μετά λογικά θα τα βρουν οι διοικήσεις των  δύο συλλόγων, αν και η Λάτσιο κατά μία πηγή δίνει μέχρι 5 εκατομμύρια, με τον Γόντικα να ζητεί μίνιμουμ 6.

Σε ότι αφορά τον Μάτος, το θέμα είναι περίπλοκο. Ο 27χρονος αμυντικός μέσος έχει ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμη με τους πράσινους, αλλά δεν θέλει να αγωνιστεί στην Ελλάδα. Ο Παναθηναϊκός ζητάει 2 εκατομμύρια ευρώ για να τον πουλήσει στη Μποταφόγκο ή οπουδήποτε αλλού. Προφανώς θα πέσει αρκετά στο οικονομικό αρκεί να έρθει μία πρόταση. Και πρόταση δεν υπάρχει. Ο Μάτος θα ζητήσει να μείνει ελεύθερος για να γυρίσει στην πατρίδα του για οικογενειακούς λόγους. 



Δεν θα το πετύχει, ενώ ο Γόντικας με τον Φερέιρα από την πλευρά τους θα επιχειρήσουν να τον πείσουν πως αξίζει να μείνει στην Παιανία και εφέτος θα έχει ρόλο βασικού στην ομάδα. Ίσως τον πείσουν με το αγωνιστικό κομμάτι. Βέβαια και αν δεν τον πείσουν, ο παίκτης έχει συμβόλαιο και είναι υποχρεωμένος να μείνει Ελλάδα. Κρίσιμο αυτό το ραντεβού, αφού αν τελικά μείνει ο Μάτος, δεν θα χρειαστεί μεταγραφή αμυντικού χαφ το τριφύλλι. Το ζητούμενο βέβαια είναι να μείνει σχετικά ευχαριστημένος, αλλιώς δεν θα αποδώσει τα αναμενόμενα.


Πηγή: Theplayer.gr


Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας ακόμη πιο δυναμικά, κάντε κλικ σε μια διαφήμιση από κάτω!