Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

28 Ιουνίου 2011

Στην τελική ευθεία του Μπουμσόνγκ


Σήμερα Τρίτη θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα για τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και την επικείμενη μεταγραφή του στη Βόλφσμπουργκ. Συνομιλίες υπήρχαν μέχρι αργά το βράδυ της Δευτέρας κράτησαν οι συζητήσεις.
Αν και ο προπονητής της γερμανικής ομάδας, Φέλιξ Μάγκατ, δεν επιθυμεί την απόκτηση του Μπουμσόνγκ, μιας και προτιμά τον νεαρό αμυντικό Ρους, της Άιντραχτ, οι «πράσινοι» δεν έχουν δεχθεί ακόμα αρνητική απάντηση από τη Βόλφσμπουργκ.
Η Άιντραχτ κοστολογεί με πολύ υψηλό ποσό τον παίκτη της, με τη γερμανική ομάδα να προσπαθεί να ρίξει τις απαιτήσεις της πρώτης.  Μέχρι το βράδυ της Δευτέρας, υπήρξε επαφή με τον μάνατζερ που πραγματεύεται το συγκεκριμένο ζήτημα, με ανθρώπους του «τριφυλλιού», αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν εξελίξεις  πάνω στο θέμα.
Για τον Γάλλο υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλη ομάδα, αλλά μόνο σε θεωρητικό επίπεδο και όχι με τη μορφή επίσημης πρότασης. Σε περίπτωση που ο αμυντικός δεν πάρει μεταγραφή τελικά στη Βόλφσμπουργκ τότε δύσκολα θα βρεθεί άλλος αγοραστής με τον «Μπουμ» να παίρνει κανονικά μέρος στην καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας την προσεχή Πέμπτη.



Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας ακόμη πιο δυναμικά, κάντε κλικ σε μια διαφήμιση από κάτω!