Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

6 Ιουνίου 2011

Το γλέντι του πρωταθλητή

Το ένατο διαδοχικό πρωτάθλημα μπάσκετ πανηγύρισαν οι παίκτες του Παναθηναϊκό, με κλαμπ και μπουζούκια να έχουν την τιμητική τους. Αρχικά οι παίκτες πήγαν στο γνωστό νυχτερινό κλαμπ της Πειραιώς «Villa Mercedes», με το μαγαζί να τους καλωσορίζει με τη φράση: «Έχουμε μαζί μας τους έξι φορές πρωταθλητές Ευρώπης, εννιά σερί Πρωταθλητές Ελλάδος και... το κοντέρ συνεχίζει να γράφει».

 Τους αφιέρωσαν το «We Are the Champions» και μετέφεραν εννιά σαμπάνιες, όσα και τα πρωταθλήματα, με την υποσημείωση ότι πάνω από το φελλό είχαν μικρά πυροτεχνήματα που έκαναν φαντασμαγορική την ατμόσφαιρα. Το προπονητικό τιμ μαζί τους Μπατίστ και Διαμαντίδη που ήταν με τις οικογένειές τους πήγαν στο Κολωνάκι σε μπαράκι.

Μετά τις τέσσερις τα ξημερώματα οι παίκτες έφυγαν με κατεύθυνση το μαγαζί στο οποίο τραγουδάει ο Νίκος Βέρτης. Τα βλέμματα εκεί κέρδισε ο Μιλένκο Τέπιτς με το κέφι και τους χορούς του, αλλά και ο Γιώργος Μπόγρης, ο οποίος συνοδευόταν από την Έλλη Κοκκίνου. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έμειναν στο μαγαζί έως τις 5:40 οπότε και είπε την πρώτη καλημέρα ο Νίκος Βέρτης.