Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

27 Ιουνίου 2011

Αποφασίζει ο «Κάρα»

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα δώσει την οριστική του απάντηση ο Γιώργος Καραγκούνης, όσον αφορά τη νέα πρόταση που του έκανε ο Παναθηναϊκός για μείωση αποδοχών, ύστερα από τη συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Γόντικα.
Ο Καραγκούνης δεν βρίσκεται στα αρχικά πλάνα του προπονητή του, Ζεσουάλδο Φερέιρα, για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Κάτι τέτοιο φαίνεται και από την επιθυμία του Πορτογάλου να αποκτηθούν δύο ποδοσφαιριστές που θα αγωνίζονται στον άξονα.
Ο «Κάρα» είναι ο μοναδικός παίκτης που αγωνίζεται αυτή τη στιγμή με το «τριφύλλι» στο στήθος, από τη γενιά που είχε χαρίσει στον Παναθηναϊκό πολλές ευρωπαϊκές διακρίσεις καθώς οι άλλοι είτε σταμάτησαν το ποδόσφαιρο είτε αγωνίζονται αλλού.
Επιθυμία του ίδιου είναι να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, ολοκληρώνοντας τη θητεία του στους «πρασίνους». Ακόμα, θέλει να δώσει το «παρών» στα τελικά του Euro του 2012 καθώς πιστεύει ότι μπορεί να βοηθήσει την Εθνική. Ωστόσο, σε περίπτωση που παραμείνει στην ομάδα τότε οι αποδοχές του δεν θα ξεπερνούν τις 400.000 ευρώ(έναντι 1 εκατ. ευρώ).