Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

27 Ιουνίου 2011

Μέχρι την Πέμπτη η πρώτη μεταγραφή


Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Δημήτρης Γόντικας στην εφαρμογή του μεταγραφικού σχεδιασμού του Παναθηναϊκού είναι τέτοιες που κωλυσιεργούν οποιαδήποτε κίνηση, ωστόσο, υπάρχει αισιοδοξία πως μέχρι την Πέμπτη θα έχει αποκτηθεί ο πρώτος νέος παίκτης.
Το γεγονός πως οι μέτοχοι δεν συνεισφέρουν οικονομικά και στις περιπτώσεις πώλησης ποδοσφαιριστών όπως του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και του Τζιμπρίλ Σισέ παρατηρείται στασιμότητα, δεν βοηθούν τον προεδρεύων αντιπρόεδρο του «τριφυλλιού» στην εκπλήρωση της επιθυμίας του Ζεσουάλντο Φερέιρα για 4-5 μεταγραφές, ωστόσο, ο Δημήτρης Γόντικας ψάχνει και φαίνεται πως βρίσκει λύσεις. Με τις 300.000 ευρώ που θα προκύψουν από τη λύση της συνεργασίας της ομάδας με τον Λουίς Γκαρσία, τις 600.000 που έχουν ήδη μπει στα «πράσινα» ταμεία για την παραχώρηση του Γκάμπριελ και το ποσό που θα αποφέρει στον σύλλογο η απομάκρυνση του Γκοβού, θα αποκτηθεί ένας μεσοεπιθετικός.
Η πρώτη μεταγραφή ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου ενδεχομένως να έχει πραγματοποιηθεί μέχρι την Πέμπτη, λόγω και των επικείμενων αποχωρήσεων. Οι Σεϊταρίδης και Γκοβού θα συναντηθούν με τον Γόντικα προκειμένου να συζητηθεί το ενδεχόμενο μετακίνησής τους σε κάποια άλλη ομάδα, ενώ λύση καλείται να βρεθεί και στο θέμα του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ που βρέθηκε μια ανάσα από τη Βόλφσμπουργκ, αλλά η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.
Πηγή: SPORTDAY