Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

7 Μαΐου 2011

O Άλεκς Μάριτς αποκλειστικά στο Newspao.gr


Μπορεί ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς να μην χρησιμοποίησε τον Άλεκς Μάριτς στον ημιτελικό με την Σιένα όμως ο 25χρονος σέντερ όπως δήλωσε αποκλειστικά στο Νewspao.gr είναι ιδιαίτερα χαρούμενος για την επιτυχία των πράσινων ενώ ανυπομονεί για το πρώτο του τρόπαιο με τον Παναθηναϊκό.

- Άλεκς κακό ξεκίνημα με την Σιένα αλλά ο Παναθηναϊκός πανηγυρίζει την πρόκριση στον τελικό...

“Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ένας πολύ ενδιαφέρον ημιτελικός που ευτυχώς στο τέλος ήμασταν εμείς αυτοί που χαμογέλασαν. Σίγουρα δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, όμως στη συνέχεια ήμασταν καλύτεροι, πήραμε τα ριμπάουντ και ήμασταν περισσότερο δυναμικοί και έτσι καταφέραμε να πανηγυρίσουμε την πρόκριση. Όλοι οι συμπαίκτες μου έκαναν πολύ καλή δουλειά”.

- Σε βλέπω δεν σταματάς να χαμογελάς. Είναι προφανώς μια πολύ ξεχωριστή στιγμή για σένα...

“Σίγουρα είναι μια από τις σημαντικότερες στιγμές μου. Πέρυσι έφτασα μέχρι τον ημιτελικό και τώρα ήρθε για μένα και η ώρα του τελικού. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και ανυπομονώ να ζήσω τον τελικό. Όμως ακόμα περισσότερο ανυπομονώ για το πρώτο μου τρόπαιο που θα κατακτήσω με την φανέλα του Παναθηναϊκού”.

- Πιστεύεις ότι ένα από τα “κλειδιά” της νίκης σας ήταν και η παρουσία του κόσμου του Παναθηναϊκού;
“Ήταν απίστευτοι ! Τους είχαμε πίσω από τον πάγκο μας και μας έδιναν πάρα πολύ μεγάλη βοήθεια. Ήταν για ακόμη μια φορά πολύ καλοί και ελπίζουμε την Κυριακή να τους κάνουμε ακόμα πιο χαρούμενους και να πανηγυρίζουμε όλοι μαζί στο τέλος”.

Αποστολή στη Βαρκελώνη, Μίρκα Μπούρα