Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

29 Μαΐου 2011

Αποφασίζουν για το «δίδυμο»



Τη Δευτέρα (30/5) η συνάντηση του Γόντικα με τον Φερέιρα, την Τρίτη η διοικούσα αποφασίζει για προπονητή και τεχνικό διευθυντή

Το διήμερο θα κρίνει πολλά για τον Παναθηναϊκό της νέας σεζόν φτάνει, μιας και αύριο Δευτέρα (30/5) ξεκινά μία σειρά καθοριστικών συναντήσεων, οι οποίες θα κρίνουν το θέμα του προπονητή και του τεχνικού διευθυντή που θα έχει το «Τριφύλλι» και πάνω στους οποίους θα στηριχθεί προκειμένου να χτίσει μια νέα ομάδα ικανή να πρωταγωνιστήσει.

Την Δευτέρα, λοιπόν, ο Δημήτρης Γόντικας τα λέει με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, με τον Πορτογάλο να επιθυμεί πλέον την παραμονή του και τον Παναθηναϊκό να φαίνεται έτοιμος να του δώσει την ευκαιρία να φτιάξει μια ομάδα από την αρχή.  Όλα βέβαια θα ξεκαθαρίσουν στη συνάντηση που θα έχουν οι δύο πλευρές.

Αλλά και σε αυτή που θα ακολουθήσει την Τρίτη ανάμεσα στα μέλη της διοικούσας επιτροπής, Δ. Γόντικα, Γιώργο Νίκα και Αδαμάντιο Πολέμη οι οποίοι θα αποφασίσουν οριστικά για το θέμα του προπονητή, αλλά και του τεχνικού διευθυντή που θα τον πλαισιώσει. Το πιθανότερο είναι να είναι Έλληνας, ωστόσο θα εξαρτηθεί και από το ποιος θα είναι ο προπονητής των «πράσινων».