Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

29 Μαΐου 2011

Ο Φερέιρα θέλει να μείνει ανεξαρτήτως μπάτζετ



Το θέμα του προπονητή μπορεί να αποτελεί αυτή τη στιγμή μεγάλο αγκάθι για τον Γόντικα, όμως έχει κάποια συγκεκριμένα δεδομένα. Το πρώτο και βασικότερο πως ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θέλει να μείνει στο τριφύλλι. 

Όχι απλώς θέλει να μείνει, αλλά για να το επιτύχει κιόλας θα πει στον Γόντικα στη συνάντηση που θα έχουν Δευτέρα ή Τρίτη, πως «μένω ανεξαρτήτως μπάτζετ». Οι πληροφορίες που έρχονται από το περιβάλλον του 65χρονου τεχνικού κάνουν λόγο για μεγάλη όρεξη του Φερέιρα να δουλέψει στην Παιανία και δεν τον απασχολεί σχεδόν καθόλου αν θα φύγουν οι Σισέ, Λέτο, Τζόρβας και δεν θα αποκτηθούν παίκτες αναλόγου βεληνεκούς. Εκείνο που τον νοιάζει είναι να έχει ηρεμία και το απόλυτο κουμάντο και ακόμη περισσότερο έναν άνθρωπο δίπλα του που θα αναλάβει το θέμα «πειθαρχία στα αποδυτήρια». Άρα ουσιαστικά ρίχνει το μπαλάκι στον Γόντικα και στους διοικούντες και εκείνος απλώς θα περιμένει να ακούσει την πρόταση του συλλόγου.

Αν ο Γόντικας και η διοικούσα αποφασίσουν να διώξουν τον Φερέιρα, τότε δεν θα επιχειρήσουν να το κάνουν «βελούδινα» ή πονηρά γιατί θα φάνε τα μούτρα τους. Με έναν προπονητή που θέλει να μείνει πάση θυσία, μόνο ένας τρόπος υπάρχει να πάρει διαζύγιο αν όντως δεν τον θέλεις. Του το λες κατάμουτρα και ξεκάθαρα.

Ο Δώνης παραμένει σταντ-μπάι και μέχρι την Τρίτη θα έχει ενημερωθεί για τις προθέσεις του Παναθηναϊκού. Φυσικά και ο 42χρονος Έλληνας τεχνικός θέλει να δουλέψει στην Παιανία και εξαντλεί όλα τα περιθώρια που του δίνει ο Ατρόμητος. Έχουν στενέψει απειλητικά πλέον. Η υπόθεση αναμένεται να κλείσει ως το απόγευμα της Τρίτης, στο πιο καυτό διήμερο του Γόντικα, μέχρι το επόμενο.