Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

4 Μαΐου 2011

Σχολίαζε το "clasico" ο Ζιλμπέρτο

Στην προσφιλή του συνήθεια ο Ζιλμπέρτο Σίλβα δεν παρέλειψε να σχολιάσει τα όσα παρακολουθούσε live από το ντέρμπι Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης. Τι είπε ο Βραζιλιάνος μέσος των "πράσινων" για τους Πέδρο, Μαρσέλο, Αντεμπαγιόρ και την επιστροφή Αμπιντάλ.

Επιμέλεια: Σωκράτης ΜόσχοςΔημοσίευση: 03 Μαϊ. 2011 23:57
Ένας από τους χιλιάδες ποδοσφαιρόφιλους που παρακολούθησαν τον δεύτερο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ήταν και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Εξάλλου ο ίδιος έχει ζήσει σπουδαίες στιγμές στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και την ώρα του αγώνα στην προσφιλή του συνήθεια σχολίαζε το ματς, μέσω του Twitter του.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ



Αρχικά, ο Βραζιλιάνος μέσος του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στο γκολ του Πέδρο γράφοντας... "Γκολ για την Μπαρτσελόνα".

Στην συνέχεια σχολίασε τα σκληρά μαρκαρίσματα του Αντεμπαγιόρ υπογραμμίζοντας: "Πιστεύω πως ο Αντεμπαγιόρ περιμένει να αποβληθεί...".

Στην ισοφάριση της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα ανέφερε για τον συμπατριώτη του: "Η Ρεάλ Μαδρίτης ισοφάρισε, Μαρσέλο".

Από την αναφορά του στο ματς, δεν μπορούσε να λείψει και η επιστροφή του Ερίκ Αμπιντάλ μετά από περίπου ενάμιση μήνα από τους αγωνιστικούς χώρους και την εγχείριση στην οποία είχε υποβληθεί, γράφοντας: "Είναι υπέροχο που βλέπω τον Αμπιντάλ στο γήπεδο".

πηγη:sport24