Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

7 Μαΐου 2011

Ομπράντοβιτς:”Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι”


Ευχαριστημένος και πανέτοιμος για τον μεγάλο τελικό της Ευρωλίγκα είναι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, όπως τόνισε και ο ίδιος στην κοινή συνέντευξη Τύπου του Παναθηναϊκού και της Μακάμπι.

Αρχικά μιλώντας για τη νέα επιτυχία των πράσινων, ο “Ζοτς” τόνισε: “Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που είμαστε εδώ και που εχουμε την δυνατότητα να παίξουμε σε ακόμηένα τελικό. Χάρη στην σκληρή δουλειά των παικτών μου φτάσαμε ως εδώ. Πρέπει να παίξουμε πιο δυνατά από ότι με την Σιένα γιατί η Μακάμπι είναι μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα και το είδαμε αυτό και στο παιχνίδιμε την Ρεάλ”.

Στη συνέχεια όταν ρωτήθηκε για το γεγονός ότι ο Δημήτρης Διαμαντίδης δεν ήταν τόσο καλός στον ημιτελικό, ο Σέρβος κόουτς με το γνωστό του χιούμορ σχολίασε: “Ίσως θα πρέπει να ζητήσω συγνώμη εκ μέρους του Διαμανβτίδη που δεν έπαιξα καλά. Αύριο θα βάλει 30 πόντους και θα είναι εντάξει. Ο Διαμαντίδης είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, έπαιξε πολύ καλά και το φάιναλ φορ είναι δύσκολο”.

Κατόπιν δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην αντίπαλο του Παναθηναϊκού, για την οποία ανέφερε: “Είναι μια πολύ δυνατή ομάδα που το παιχνίδι της στηρίζεται στην άμυνα της,. Πολύ καλή δουλειά κάνει και ο Σχορτσιανίτης. Εμείς ελπίζω ότι θα είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε”.

Δώσαμε χρόνο στον Νικ και μιλήσαμε μαζί του”

Παράλληλα, με τον Νικ Καλάθη να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ημιτελικού με την Σιένα, δεν θα μπορούσε να ερωτηθεί για την μεγάλη βελτίωση του ομογενή γκαρντ, για τον οποίο σχολίασε: “Η προπόνηση στη σεζόν ήταν για να φτάσουμε στα πλέι οφ. Παίξαμε πολύ καλά παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα, για την οιποία έλεγαν πως είναι το φαβορί. Όμως εμείς δείξαμε στους παίκτες πως μπορούμε να την κερδίσουμε και τοκαταφέραμε. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και αύριο. Δώσαμε στον Νικ πολύ χρόνο και εγώ και ο Ιτούδης και ο Φώτσης που μίλησε μαζί του. Χθες έπαιξε πάρα πολύ καλά και ελπίζω και στον τελικό να παίξει ακόμα καλύτερα”.

Σχετικά με την 12χρονη παρουσία του στον πάγκο του Παναθηναϊκού, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς σχολίασε: “Όλος ο κόσμος αναγνωρίζει πόσο δύσκολο είναι να δουλεύεις με τον Παναθηναϊκό όμως αυτό μνας αρέσει. Έχουμε κερδίσει τόσα τρόπαια άρα δεν θα μπορούσαμε ναπούμε κάτι άσχημο. Ο κ. Γιαννακόπουλος μου έδωσε δύναμη να κάνω ότι ήθελα με τους παίκτες και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Αισθάνομαι πολύ καλά και όλοι προσπαθούμε καθημερινά να κάνουμε καλύτερη την ζωή μας και εγώ το προσπαθώ πάντα όχι μόνο τώρα στο φάιναλ φορ”.

Δεν είναι ντυμένος στα κόκκινα”

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για το πως βλέπει την αγωνιστική διαφορά του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη, ο “Ζοτς” έδωσε... ρεσιτάλ κάνοντας όλη την αίθουσα να γελάσει με την ατάκα του: “Η πρώτη διαφορά είναι ότι δεν παίζει ντυμένος στα κόκκινα. Είναι μια πολλυ καλή ερώτηση για τους παίκτες μουα υτή. Είναι ένας παίκτης που τον ξέρουμε πολύ καλά και θα κάνουμε πράγματα που κάναμε τα τελευταία χρόνια”.

Αποστολή στη Βαρκελώνη, Μίρκα Μπούρα