Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

7 Μαΐου 2011

Τσαρτσαρής: “Να πετύχουμε τον μεγάλο στόχο της χρονιάς”


Το παρών στη συνέντευξη Τύπου για τον μεγάλο τελικό της Ευρωλίγκα από πλευράς Παναθηναϊκού έδωσε ο Κώστας Τσαρτσαρής, ο οποίος τόνισε πως το ευρωπαϊκό τρόπαιο είναι ο μεγάλος στόχος των πράσινων..

Ο διεθνής φόργουορντ με αφορμή την παρουσία του Τριφυλλιού στον τελικό τόνισε αρχικά: “Είμαστε ένα βήμα πριν τον τελικό όπου θέλουμε να πετύχουμε τον μεγάλο στόχο της χρονιάς. Πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τις κακές στιγμές που είχαμε στον αγώνα με την Σιένα”.

Στη συνέχεια όταν ρωτήθηκε για το γεγονός ότι θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον συμπαίκτη του στην Εθνική ομάδα, τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη, ο οποίος σκέφτεται ιδιαίτερα το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ο 32χρονος φόργουορντ σχολίασε: “Πιστεύω ότι είναι λογικό ο Σοφοκλής να σκέφτεται έτσι γιατί όλοι θέλουν να είναι πρωταθλητές. Όλοι μπαίνουεμ στη θέσ του άλλου αλλά εμείς είμαστε εδώ για να γίνουμε πρωταθλητές. Για αυτό παλέψαμε όλη τη χρονιά. Το ίδιο θέλει και ο Σοφοκλής”.

Τέλος όσον αφορά τις πολύ καλές τελευταία εμφανίσεις του Νικ Καλάθη επισήμανε πως δεν είναι ένα γεγονός που τον εκπλήσσει, αναφέροντας χαρακτηριστικά: “Δεν εκπλήσσομαι από τις εμφανίσεις του Νικ γιατί όπως είπε και ο κόουτς δουλεύει πολύ κάθε μέρα και πάει συνεχώς όλο και καλύτερα”.

Αποστολή στη Βαρκελώνη, Μίρκα Μπούρα