Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

6 Μαΐου 2011

Θ.Γιαννακόπουλος: “Τα Κύπελλα θα γίνουν έξι”




Με το που έληξε ο ημιτελικός και ο Παναθηναϊκός άρχισε τους πανηγυρισμούς για την πρόκριση στον τελικό της φετινής Ευρωλίγκα, ο αντιπρόεδρος του Τριφυλλιού, Θανάσης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στα αποδυτήρια της ομάδας για να συγχαρεί τον “Ζοτς” και τους παίκτεςτου.
Χαρακτηριστικά περιχαρής ο εκ των ισχυρών ανδρών του Παναθηναϊκού δήλωσε: “Ήταν μια μεγάλη επιτυχία! Όσοι ασχολούνται με το μπάσκετ ξέρουν καλά ότι ο ημιτελικός είναι πιο δύσκολος από τον τελικό. Τώρα θα κάνουμε μια προσπάθεια ώστε τα πέντε κύπελλα να γίνουν έξι. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού σε κάθε γωνιά της Ελλάδας να είναι σίγουροι ότι θα τους δώσουμε μεγάλη χαρά”.


Για να συνμπληρώσει στη συνέχεια: “Είμαι πολύ περήφανος για αυτά τα παιδιά… Και είμαι και περήφανος για τον κόσμο που ήρθε ως εδώ και στήριξε τόσο πολύ την ομάδα. Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι, ήταν πολύ σκληρό και ήταν κάτι που το είδαμε όλοι, αλλά αυτά τα παιδιά βρήκαν τον τρόπο να νικήσουν και να μας κάνουν περήφανους για μία ακόμη φορά. Όλοι με ρωτάνε για το πιο τρόπαιο ξεχωρίζω… Πάντα μιλάω για το 1996 γιατί ήταν το πρώτο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που κατακτήσαμε. Κάθε φορά όμως το τελευταίο είναι το πιο γλυκό. Γι’ αυτό ανυπομονώ, περιμένω να κατακτήσουμε έναν ακόμη τίτλο».
Πάντως, λίγο πριν αποχωρήσει δεν έκρυψε και την προτιμησή του για τον τελικό της Κυριακής, στον οποίο ανέφερε πως θα ήθελε για αντίπαλο την Ρεάλ.
Αποστολή στη Βαρκελώνη, Μίρκα Μπούρα