Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

6 Μαΐου 2011

"O Νικ είναι μεγάλος παίκτης!"

Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στη συνέντευξη Τύπου, ο οποίος αποθέωσε τον Νίκ Καλάθη

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Παίξαμε καλύτερα στο δεύτερο αλλά είχαμε πρόβλημα στο ριμπάουντ. Έπρεπε να κάνουμε καλύτερο μπλόκιν και πιο εύκολα καλάθια. Στο κομμάτι το τελευταίο του παιχνιδιού παίξαμε καλύτερα. Είχαμε έμπειρους παίκτες και στο τέλος είδαμε πως πρέπει να διαβάσουν και να πιέσουν την Σιένα. Αλλάξαμε ζευγάρια και βάλαμε πιο εύκολα καλάθια. Είμαι ευχαριστημένος και θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες και τον κόσμο που μας βοήθησε. Μπράβο και στην Σιένα που είναι μεγάλη ομάδα», είπε αρχικά ο Ομπράντοβιτς

«Αν είναι η Ρεάλ στον τελικό. θα είναι ωραία, αν δεν είναι πάλι ωραία. Εγώ δεν ξεχνάω τρία χρόνια που πέρασα στην Μαδρίτη.

Οι βολές δείχνουν πως παίζει η ομάδα μου. Αυτό που κάνουν οι διαιτητές είναι η δουλειά τους.

Ο Καλάθης είναι πολύ μεγάλος παίκτης. Μιλήσαμε και του είπα ότι θα είναι παίκτης κλειδί. Έχει πολύ καλή ποιότητα. Μπορεί να κάνει, όμως, και καμιά κουταμάρα γιατί είναι νέος. Ξέρουν, όμως, τι θέλω και είμαι πολύ ικανοποιημένος που έπαιξε όπως έπαιξε»

«Ο Διαμαντίδης είναι παίκτης που ξέρει τι πρέπει να κάνει μπορεί να διαβάζει το παιχνίδι. Είναι το νούμερο ένα σε όλους τους τομείς. Δεν τον νοιάζει αν θα βάλει το καλάθι. Ξέρει τι πρέπει να κάνει».

Βαρκελώνη αποστολή, Μίρκα Μπούρα