Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

4 Μαΐου 2011

Κάνει κίνηση για Αμπντούν πριν είναι αργά...




abdunΈτοιμοι είναι σύμφωνα με δημοσίευμα στον Παναθηναϊκό, ώστε να πάρουν τον Αμπτούν από την Καβάλα πριν κάνει την κίνησή του ο αιώνιος αντίπαλος όπως ακούγεται τελευταία.

Το ενδιαφέρον για τον Αλγερινό παίχτη ισχύει, αφού και οι ιθύνοντες του τριφυλλιού αλλά καιν ο πορτογάλος προπονητής εκτιμούν την αξία του παίχτη. Η Καβάλα ζητάει περίπου 1.5 εκ. ευρώ, χρήματα τα οποία οι πράσινοι δεν θέλουν να διαθέσουν, όπως γράφει στο σημερινό της ρεπορτάζ η Εξέδρα.
Στον Παναθηναϊκό εφόσον δεν μπορούν να καλύψουν με χρηματικό αντάλαγμα την μεταγραφή του παίχτη, σκέφτονται να παραχωρήσουν σαν ανταλλάγματα κάποιους δανεικούς ποδοσφαιριστές, όπως έχουν κάνει τα τελευταία δύο χρόνια (Λεοντίου, Σταμποζίεφ, Σιόντης, Γκαλίνοβιτς). Από λίστα φαβορί θεωρούνται οι Μελίσσης, Μουν, Μπίαρσμιρ, Πλεσί, Δημούτσος, Ιωαννίδης, που δείχνουν να μην υπολογίζονται στον Παναθηναϊκό της νέας χρονιάς.
Αυτό αναμένεται να ρίξει αρκετά το κόστος του Αμπτούν και να αποκτηθεί από τον Παναθηναϊκό, αφού στο Τριφύλλι πιστεύουν ότι ο Αλγερινός μπορεί να αποκτηθεί με τα μισά χρήματα από όσα κοστολογείται από την Καβάλα.
Πηγή: trifiliworld.gr