Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

4 Μαΐου 2011

Φουλάρει ο "Μήτσος"!




Η προσγείωση του Παναθηναϊκού στη Βαρκελώνη για το Final-4 έκρυβε και ένα πολύ ευχάριστο νέο, τόσο για την ομάδα, όσο και για τους φίλους της.


Ο Δημήτρης Διαμαντίδης προπονήθηκε παρά το γεγονός ότι οι οιωνοί ήταν κατά του και δείχνει έτοιμος για τα μεγάλα παιχνίδια!

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» φαίνεται πως ξεπέρασε τη γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπωρούσε και πήρε κανονικά μέρος στην πρώτη προπόνηση επί ισπανικού εδάφους, «λύνοντας» τα χέρια του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος θα είχε μεγάλο πονοκέφαλο σε περίπτωση που ο καλύτερος παίκτης του Top-8 δεν ήταν διαθέσιμος για το ματς με τη Σιένα.

Ο καλύτερος αμυντικός της Ευρωλίγκας είναι ενθουσιασμένος με την πορεία της ομάδας και δεν δείχνει διατεθειμένος να χάσει τα μεγάλα παιχνίδια και το 6ο ευρωπαϊκό τρόπαιο του συλλόγου. Άπαντες στο πράσινο στρατόπεδο βλέπουν τρομερή πίστη και διάθεση από μέρους του και παρότι η αρρώστια τον κατέβαλλε, δείχνει έτοιμος να προσφέρει τις υπέρ-πολύτιμες υπηρεσίες του.

Άλλωστε, εκτός του ότι είναι ο αρχηγός και καλύτερος παίκτης της ομάδας, είναι και attraction για το Final-4. Δεν προκάλεσε εντύπωση πως οι δημοσιογράφοι των υπόλοιπων ομάδων (Σιένα, Μακάμπι Τελ Αβίβ και Ρεάλ Μαδρίτης) ρωτούσαν συνέχεια να μάθουν την κατάσταση που βρίσκεται.

Ο 30χρονος γκαρντ θα βρίσκεται στο πλευρό του Ομπράντοβιτς στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν τον ημιτελικό και αναμένεται να μιλήσει ο ίδιος για την κατάσταση του. Πάντως, από τη στιγμή που προπονήθηκε κόντρα σε όλες τις προβλέψεις, δύσκολα θα χάσει το ματς με τη Σιένα και κατά πάσα πιθανότητα τον μεγάλο τελικό της καταλανικής πρωτεύουσας!

*Πράσινη λαοθάλασσα έχει κάνει την εμφάνιση της στη Βαρκελώνη. Πολλοί φίλοι της ομάδας όμως, παρότι έκαναν το μεγάλο αυτό ταξίδι δεν έχουν προμηθευτεί εισιτήριο και κάνουν τα αδύνατα-δυνατά για να πάρουν ένα «μαγικό χαρτάκι».



Πηγή: Theplayer.gr