Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

4 Μαΐου 2011

Αν είναι ο Παναθηναϊκός της σειράς με την Μπαρτσελόνα... να ετοιμάζεται το έκτο!



Γεια σας αγαπητοί φίλοι του Newspao.gr. Έφτασε σχεδόν η ώρα που ο ΠΕΝΤΑΣΤΕΡΟΣ καλείται να γίνει ΕΞΑΣΤΕΡΟΣ. Γράφω σήμερα για να ακούσετε και την δική μου γνώμη για το Final Four της Βαρκελώνης.

Καταρχάς να σας διευκρινίσω (και) εγώ ότι προβλέψεις σε τέτοια ματς δεν υπάρχουν (συνήθως). Το ίδιο συμβαίνει και στο φετινό final four. Αλλά εγώ θα προσπαθήσω να κάνω μερικές προβλέψεις για το δέκατο final four του Παναθηναϊκού μας.

Εκεί που πήρε το πρώτο, τώρα καλείται να πάρει και το έκτο που σαφώς και είναι πιο εύκολο αλλά μέχρι εκεί. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να μείνει συγκεντρωμένος 40 λεπτά και αν το καταφέρει αυτό, πρέπει να μείνει άλλα τόσα λεπτά συγκεντρωμένος στον τελικό.

Ακούω διάφορες γνώμες που λένε ότι η Σιένα είναι το αουτσάιντερ. Ναι, είναι το αουτσάιντερ αλλά ΜΟΝΟ επειδή είναι αντίπαλος με τον Παναθηναϊκό. Αν έπαιζε με οποιαδήποτε άλλο αντίπαλο (Ρεάλ ή Μακάμπι), θα ήταν (για εμένα προσωπικά) το φαβορί του ενός ημιτελικού. Η Σιένα έχει παίκτες που μπορούν να κάνουν τη ζημιά στον απρόσεκτο Παναθηναϊκό. Στον συγκεντρωμένο όμως, δεν μπορεί να του κάνει τίποτα.

Αν παίξει όπως έπαιξε και στα τέσσερα παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα, το φάιναλ φορ αυτό, θα είναι το πιο εύκολο στην ιστορία του, ακόμη και στην ιστορία της Euroleague. Αλλά επειδή είναι νόκαουτ παιχνίδια και όλα γίνονται(χτύπα ξύλο, δάγκωσε την γλώσσα σου, κουνήσω από την θέση σου), έχω επιφυλάξεις. Αν και με προπονητή τον ΖΕΛΙΚΟ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ δεν θα έπρεπε να φοβάμαι τίποτα.

Όσο για τον Μήτσο, μην ανησυχείτε, δεν πρόκειται να χάσει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ τον ημιτελικό με την Σιένα. Είναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ και θα παίξει ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ. Για μια τελευταία φορά, ας ευχηθούμε όλοι καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό μας και είτε το σηκώσουμε είτε όχι, για μια ακόμα φορά μας έκανε υπερήφανους αυτή η ομαδάρα του Ομπράντοβιτς. Σας ευχαριστούμε για ΟΛΑ!