Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

4 Μαΐου 2011

Όλα καλά με Διαμαντίδη




Μία αδιαθεσία δεν θα μπορούσε να στερήσει από τον Δημήτρη Διαμαντίδη την συμμετοχή του στον πρώτο ημιτελικό της Euroleague κόντρα στην Σιένα. 


Η αποστολή του Παναθηναϊκού βρίσκεται ήδη στην Ισπανία και ο αρχηγός του «τριφυλλιού» παίρνει κανονικά μέρος στην προπόνηση.

Ο Διαμαντίδης ξεπέρασε το πρόβλημα γαστρεντερίτιδας που αντιμετώπιζε και θα προπονηθεί κανονικά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του,  διώχνοντας έτσι τον βασικότερο πονοκέφαλο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Το κλίμα στην αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδας είναι εξαιρετικό και όλοι περιμένουν την έναρξη του Final Four.

Tην Πέμπτη η συνέντευξη και οι φίλαθλοι

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ο Δημήτρης Διαμαντίδης θα δώσουν την Πέμπτη (13:00) την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν την έναρξη του τριημέρου, όπως και οι υπόλοιποι προπονητές και αρχηγοί των ομάδων που συμμετέχουν στην τελική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Επίσης, την ίδια ημέρα οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού περιμένουν και τον κύριο όγκο των φιλάθλων τους. Αξίζει να σημειώσουμε πως οι «πράσινοι» έχουν πάρει επίσημα 1.000 εισιτήρια, ενώ απομένει να δούμε και πόσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια από πολύ νωρίς. Το σίγουρο είναι πως ο Παναθηναϊκός θα έχει για άλλη μία φορά θερμή υποστήριξη στο πλευρό του, σε ένα ακόμα μεγάλο ραντεβού. 



Πηγή: Theplayer.gr