Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

9 Μαΐου 2011

Δεν χαλάσατε την γιορτή

Είστε άξιοι συγχαρητηρίων. Την μέρα που το μπασκετικό τμήμα του συλλόγου σας δίδαξε την σημαίνει ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ εσείς καταφέρατε για ακόμα μία φορά να πληγώσετε τους οπαδούς σας. 

Αλλά πλέον δεν νομίζω πως ασχολείται κανείς με εσάς και ειδικά μία μέρα που ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και τα παλικάρια του έκαναν κάθε φίλο του «τριφυλλιού», και όχι μόνο, περήφανο σε κάθε σημείο του πλανήτη.

Μετά την απώλεια του Πρωταθλήματος ακούγαμε άπαντες από το στρατόπεδο των «πράσινων» να τονίζει πως στα play off θα δούμε έναν άλλο Παναθηναϊκό. Όμως τα ίδια και τα ίδια. Εσείς θα βάζετε μυαλό. Όμως μην νομίζετε πως κανείς ασχολείται μαζί σας την ένδοξη αυτή μέρα για την ιστορία του συλλόγου. Την ώρα που εσείς κάνατε τουρισμό στην Θεσσαλονίκη οι φίλοι της ομάδας βρίσκονταν στην Ομόνοια και πανηγύριζαν την κατάκτηση του έκτου ευρωπαϊκού τροπαίου στο από το «οικοδόμημα» των αδελφών Γιαννακόπουλων.

Την ώρα που οι αστέρες του Ομπράντοβιτς σήκωναν το έκτο ευρωπαϊκό στον ουρανό της Βαρκελώνης εσείς κάνατε την καθιερωμένη σας αγγαρεία και αναμενόμενα γνωρίσατε την ήττα όχι από μία καλύτερη ομάδα αλλά από κάποιους που ήθελαν πιο πολύ την νίκη και ξέρουν να σέβονται τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας τους.


Συγνώμη αν γίνομαι λίγο σκληρός όμως η σύγκριση ανάμεσα στα δύο τμήματα του Παναθηναϊκού το απόγευμα της Κυριακής ήταν αναπόφευκτη. Όχι ότι δεν γνωρίζαμε άπαντες την διαφορά δυναμικής ανάμεσα στο ποδοσφαιρικό και μπασκετικό τμήμα του συλλόγου αλλά δεν μπορεί από την μία να βλέπεις μία ομάδα να κοσμεί το ελληνικό μπάσκετ σε όλο τον πλανήτη και από την άλλη κάποιους να προσπαθούν να μας πείσουν πως είναι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.
sportaction.gr