Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

1 Μαΐου 2011

Η κλήρωση δείχνει... Τσάμπιονς Λίγκ

Tο πρόγραμμα των πλέι οφ μπορεί να είναι φωτιά για τους πράσινους που έχουν να δώσουν μαζεμένα τα δύο ντέρμπι με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και μάλιστα ξεκινώντας τις αναμετρήσεις τους από την Τούμπα αλλά όποιος το δει πιο προσεχτικά και φέρει στο μυαλό του και το πρόγραμμα των δύο προηγούμενων φορών που το Τριφύλλι μετείχε στα πλέι οφ θα δει πως και πάλι οι πράσινοι είχαν ανάλογο πρόγραμμα.

Καθώς και τις δύο φορές είχαν και πάλι αντιμετωπίσει την ΑΕΚ τη 2η και την 6η αγωνιστική, όπως δηλαδή θα γίνει και φέτος, ενώ επίσης και τις δύο προηγούμενες σεζόν οι πράσινοι είχαν ξεκινήσει τις υποχρεώσεις τους αγωνιζόμενοι στη Θεσσαλονίκη. Τη πρώτη χρονιά κόντρα στον Άρη και την επόμενη κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ενώ και φέτος η κλήρωση τα έφερε έτσι με τον Παναθηναϊκό να πηγαίνει στην Τούμπα.

Τόσο τη σεζόν 2007-08, όσο και τη σεζόν 2008-09 το Τριφύλλι παρά το γεγονός μάλιστα ότι τότε είχε μπει και με μειονέκτημα σε σχέση με τους βαθμούς είχε καταφέρει να τερματίσει πρώτο και να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ και τις δύο φορές. Τη φετινή σεζόν οι παίκτες του Ζεσουάλδο Φερέιρα θα έχουν μαζί τους και αυτή τη μίνι παράδοση που έχουν φτιάξει στη προσπάθεια να πάρουν και φέτος της θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.
prasinanea.gr