Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

26 Απριλίου 2011

"Να στηρίξει ο κόσμος αυτόν που θα ηγηθεί ή να στηρίξει τον Βαρδινογιάννη!"



Ο Βασίλης Κωνσταντίνου, μιλάει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο Newspao.gr για το αν θα βρεθεί λύση στο διοικητικό συμβούλιο, για τα paly off, για τον Φερέιρα αλλά και για τον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου.





Αναλυτικά τι δήλωσε στο Newspao.gr:


Αν θα βρεθεί λύση στο προσεχές Δ.Σ:

"Όχι, δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί λύση ούτε στις 6 ούτε στις 10 Μαϊου. Όταν τελειώσουν τα πλέι οφ, τότε θα δούμε. Ο Βγενόπουλος δε θα βάλει καθόλου χρήματα, ο Γιαννακόπουλος θα συμμετάσχει, το ίδιο και ο Νικόλας Πατέρας. 

Ωστόσο, το θέμα είναι τι στάση θα κρατήσουν οι φίλαθλοι απέναντι στον μοναδικό άνθρωπο που μπορεί να ηγηθεί αυτή τη στιγμή, δηλαδή τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, ο οποίος κατέχει το 54%."

Αν είναι φαβορί για τα πλέι οφ:

"Ο Παναθηναϊκός δεν είναι φαβορί για τα πλέι οφ, αν λάβουμε υπόψη τις εμφανίσεις της ομάδας από το Καραϊσκάκη και μετά. Οι παίκτες, όμως αν θέλουν, μπορούν να τον κάνουν φαβορί, καθώς έχουν τη δυνατότητα αυτή. Οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να αφήσουν τη δικαιολογία που έλεγαν στα τελευταία παιχνίδια, πως δεν έχουν στόχους. Τώρα όμως έχουν στόχους και μάλιστα πολύ σημαντικούς. Ο ένας είναι η έξοδος στο τσάμπιονς λιγκ και άλλος είναι να μην εξοργίσουν τον κόσμο."

Για τον Φερέιρα:

"Δεν θα είναι κακό να μείνει ο Φερέιρα, αλλά αυτό θα πρέπει να εξαρτηθεί και από τα αποτελέσματα των πλέι οφ. Είναι μια καλή ευκαιρία να δούμε, αν μπορεί ο προπονητής να διαχειριστεί αυτή τη δύσκολη κατάσταση."

Για τον προγραμματισμό της νέας σεζόν:

"Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ καλές λύσεις, ωστόσο θα πρέπει να γίνουν και κάποιες προσθήκες. Πιστεύω πως με αυτά τα 15 εκατ. ευρώ που θα συγκεντρωθούν από την ΑΜΚ, μπορούν να έρθουν 3-4 καλοί ποδοσφαιριστές. Επίσης, θα φύγουν αυτοί που πρέπει, όπως ο Πλεσί, ο Γκαρσία, ο Γκοβού, ενώ αν έρθει μια καλή πρόταση για τον Λέτο θα πρέπει να αποχωρήσει και αυτός. Τέλος, νομίζω πως ο Σισέ δεν πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα."