Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

26 Απριλίου 2011

Ετοιμάζει Μαχλελή

Με βάση τις απουσίες που θα έχει ο Παναθηναϊκός στις δύο πρώτες αγωνιστικές των play off αφού θα λείψουν οι τιμωρημένοι Καντέ, Μπουμσόνγκ αλλά και Λέτο, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα σκέφτεται να δώσει φανέλα βασικού στον Γιώργο Μαχλελή. 

Συγκεκριμένα ο νεαρός αμυντικός είχε λάβει μέρος στις τελευταίες προετοιμασίες της ομάδας και επί Τεν Κάτε είχε εντυπωσιάσει τον Ολλανδό με τα… χαρακτηριστικά του όμως από τότε χάθηκε.

Ωστόσο ο Πορτογάλος τεχνικός του Παναθηναϊκού στις τελευταίες προπονήσεις δοκιμάζει τον νεαρό δεξί μπακ στην φυσική του θέση αφού με βάση τις πολλές απουσίες αναμένεται ο Βύντρα να μετατοπιστεί στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Σαριέγκι. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μαχλελής την φετινή περίοδο δεν έχει καμία συμμετοχή με την φανέλα του «τριφυλλιού» σε επίσημο παιχνίδι.

Μάλιστα εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά για τους «πράσινους» στα play off και η υπόθεση Champions League τελειώσει από νωρίς τότε ο Φερέιρα αναμένεται να δώσει ευκαιρίες και σε άλλους ποδοσφαιριστές που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής μέχρι σήμερα, όπως είναι οι Κλέιτον, Κοτσόλης, Πετρόπουλος, Σιμάο κ.α.
sportaction.gr