Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

27 Απριλίου 2011

Στο... φως το σκεπτικό-σκάνδαλο

Tο leoforos.gr αποκαλύπτει το σκεπτικό της ΕΠΟ που αθωώνει τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τα... αίσχη στο Καραϊσκάκη.

Πριν από λίγες μέρες το Leoforos.gr είχε αποκαλύψει ότι η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, ακυρώνοντας τον ίδιο της τον εαυτό και δείχνοντας αδυναμία να δικάσει τον πρόεδρο του ΟΣΦΠ και της Σούπερ Λίγκας για τις ψευτομαγκιές στο Καραϊσκάκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, έστειλε την υπόθεση στο πειθαρχικό όργανο της Λίγκας, δηλώνοντας αναρμοδιότητα και παρότι είχε δικάσει τουλάχιστον 13 υποθέσεις από την αρχή της περιόδου για το ίδιο αδίκημα.

Σήμερα σας αποκαλύπτουμε το σκεπτικό της πειθαρχικής της ΕΠΟ που ουσιαστικά αθωώνει τον Βαγγέλα. Στο σκεπτικό αναφέρετε ότι τα πραγματικά περισταστικά δεν συνιστούν δυσφήμηση του ποδοσφαίρου αλλά άλλο πειθαρχικό αδίκημα. Δηλαδή, ο Μαρινάκης δεν δυσφήμησε αλλά... διαφήμισε το ποδόσφαιρο με την στάση του ενώ το άλλο αδίκημα που αναφέρεται δεν προσδιορίζεται!

Να υπενθυμίσουμε πως αν τηρηθούν οι νόμοι και οι κανονισμοί, τότε ο ΟΣΦΠ και ο Μαρινάκης κινδυνεύει με βαριές καμπάνες, όπως η απώλεια αγώνα και η έκπτωση από το αξίωμα. Περιμένουμε με αγωνία την απόφαση της Λίγκας την Πέμπτη για να δούμε αν η δικαιοσύνη είναι στην αλήθεια τυφλή ή βλέπει αυτούς που συστηματικά «βιάζουν» το ποδόσφαιρο και την νοημοσύνη μας.

πηγη:leoforos