Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

27 Απριλίου 2011

Φερέιρα: "Υπερήφανος για τις ομάδες της χώρας μου"

Σε συνέντευξη του σε εφημερίδα της πατρίδας του ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αναφέρθηκε στις τρεις πορτογαλικές ομάδες που βρίσκονται στα ημιτελικά του Europa League.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού με δηλώσεις του στην "A’ Bola" αναφέρθηκε στην επιτυχία της χώρας του λέγοντας:

«Είναι μια μεγάλη περηφάνια για μένα. Είναι λυπηρό για όποια από τις Μπενφίκα και Μπράγκα που παίζουν μεταξύ τους να μείνει εκτός τελικού. Αλλά από την άλλη ανεξάρτητα από το ποια θα πάει στον τελικό είναι μεγάλη επιτυχία για το πορτογαλικό ποδόσφαιρο να εκπροσωπείται στα ημιτελικά με τρεις ομάδες».



Από τα... περίεργα παιχνίδια της ζωής, το γεγονός ότι ο Φερέιρα έχει εργαστεί στο παρελθόν και στις τρεις ομάδες.

«Σε όλες προσπάθησα να κάνω το καλύτερο. Είμαι ευτυχισμένος που βρίσκονται και οι τρεις στα ημιτελικά ενός ευρωπαϊκού θεσμού και βλέπω με θαυμασμό κάτι τέτοιο».



Στη συνέχεια ανέλυσε τα ίδια ζευγάρια των ημιτελικών ξεκινώντας από το ματς της Μπενφίκα με την Μπράγκα.

«Η Μπενφίκα έχει μια ολόκληρη ιστορία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και αυτό μπορεί να της δώσει το πλεονέκτημα. Ωστόσο, η Μπράγκα κάνει μια αξιοπρόσεκτη σεζόν στην Ευρώπη».



Όσο για το ζευγάρι Βιγιαρεάλ-Πόρτο τόνισε:

«Η Βιγιαρεάλ είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα, αλλά και η Πόρτο έχει την ευκαιρία να κερδίσει έναν ακόμα ευρωπαϊκό τελικό. Σίγουρα θα κάνει τα πάντα για να φτάσει στην κορυφή. Και οι τέσσερις ομάδες έχουν την ίδια πίεση. Ποιος δεν θα ήθελε να κερδίσει; Ο καθένας έχει φιλοδοξία. Η Πόρτο έχει σημαντική ευρωπαϊκή ιστορία».

πηγη:prasinanea