Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

23 Απριλίου 2011

Η... αξιοποίηση του Ζιλμπέρτο

Είναι γνωστό ότι ο Ζιλμπέρτο Σίλβα θα αποχωρήσει το καλοκαίρι για τη Βραζιλία, οι λόγοι όμως δεν είναι αμιγώς αγωνιστικοί. Στον Παναθηναϊκό θέλουν να τον κρατήσουν στο τεχνικό τιμ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είχαν αποφασίσει να προτείνουν στον Ζιλμπέρτο Σίλβα να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή. Όμως η επιθυμία του Βραζιλιάνου μέσου είναι να επιστρέψει στην πατρίδα του και να συμμετάσχει στην οργανωτική επιτροπή του Μουντιάλ του 2014.

Αυτό είναι πολύ σημαντικό για τον Ζιλμπέρτο και οι «πράσινοι» σέβονται την επιθυμία του, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουν από τη σκέψη τους μία μελλοντική συνεργασία με τον διεθνή Βραζιλιάνο. Και αυτό γιατί ακόμη και αν δεν βοηθήσουν οι καταστάσεις στο μέλλον να του προταθεί η θέση αυτή, στο Τριφύλλι είναι αποφασισμένοι να εντάξουν τον Ζιλμπέρτο στο τμήμα σκάουτιγκ.

Άλλωστε, έχει δείξει ότι είναι άριστος επαγγελματίας τα χρόνια που βρίσκεται στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, και αυτό δεν έχει περάσει απαρατήρητο, σε συνάρτηση μάλιστα με τον χαρακτήρα του, την ποδοσφαιρική του καριέρα και τις γνώσεις του γύρω από το ποδόσφαιρο – όπως και τις γνωριμίες του – αυτόματα μετατρέπεται σε μία πολύ καλή επένδυση για την ομάδα της Παιανίας.
gazzetta.gr