Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

8 Μαρτίου 2011

"Πράσινο" δελτίο ειδήσεων στις 18:30 8/3/11!

Διαβάστε σε μια ανάρτηση όλα τα νέα του Παναθηναϊκού από τις 14:00 μέχρι και τώρα:



Με "Μπουμ" και Λάζαρο 

Δύο θετικές ειδήσεις περιλάμβανε η προπόνηση της Τρίτης για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα... 


Ο Πορτογάλος τεχνικός είδε τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να παίρνουν μέρος στο πρόγραμμα όσων δεν αγωνίστηκαν απέναντι στη Λάρισα. Οι δύο ποδοσφαιριστές έδειξαν ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση και πως ξεπερνούν τους τραυματισμούς τους. Εφόσον συμμετέχουν κανονικά τις επόμενες ημέρες, θα τεθούν στη διάθεση του Φερέιρα για το ματς με τον Ηρακλή. 


Στην προπόνηση της Τρίτης στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν τουλάχιστον για 45 λεπτά στον αγώνα με την Λάρισα, έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα, συνέχισαν με ταχύτητες και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα. Ο Καρνέζης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ενώ ο Πλεσί δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης
.


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! 

Όπως διακρίνετε πίσω απο τους παίκτες ,υπάρχει διαφήμιση στο Καραϊσκάκη του site του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ,το newsbomb.gr


Φαίνεται πως ο γιος δεν βγήκε τόσο ρομαντικός όσοι ο πατέρας και ο θείος του..
Γιατί οι buisness είναι πάνω απο όλα ..


ΥΣ: Και μην βγει κανείς τους να πει πως υπάρχουν σκοτεινά σχέδια και λοιπές μαλακίες ..δίνει έσοδα στην παε ολυμπιακός ,ΤΕΛΟΣ!


ΥΣ2: Ο Πρασινοφρουρός που έκανε επίθεση στον Πατέρα για την φιλία του με τον Μαρινάκη ,τι έχει να πει για τον ...Δ.Γιαννακόπουλο που πληρώνει τον ίδιο τον Μαρινάκη
;


Τουλάχιστον ΕΜΕΙΣ βάζουμε πηγή! 

Όταν ξεκινήσαμε αυτό το μπλογκ, είχαμε σκοπό να σας ενημερώνουμε για όλα τα νέα της ΠΑΝΑΘΑΣ, κάνοντας αναδημοσίευση άρθρα από άλλα πόρταλ.


Ωστόσο ΠΑΝΤΑ από κάτω από τα άρθρα βάζουμε πηγή (κι αν μερικές φορές δεν υπάρχει είναι επειδή το ξεχνάμε και όχι για κάποιο άλλο λόγο)


Που θέλουμε να καταλήξουμε...


Η εικόνα πάνω αριστερά είναι από το theplayer.gr, το οποίο πήρε από το newspao το θέμα http://newspao.blogspot.com/2011/03/blog-post_9543.html, χωρίς να βάλει καμιά πηγή από κάτω...


Υ.Γ: Εμείς ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΟΥΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ, αλλά γιατί ρε παιδιά...


Συνεχίζουν οι Γάλλοι... 

Γαλλική ιστοσελίδα συντηρεί το θέμα με το ενδιαφέρον της Τότεναμ για τον Τζιμπρίλ Σισέ, αναφέροντας ότι οι Άγγλοι τον παρακολουθούν στενά.


Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «Sport365.fr», τα «σπιρούνια» παρακολουθούν από πολύ κοντά τις εξελίξεις στο θέμα του Γάλλου επιθετικού του Παναθηναϊκού και μάλιστα παρουσιάζεται ως το φαβορί για να τον αποκτήσει σε περίπτωση που αυτός αποφασίσει να φύγει από την Ελλάδα.
Το δημοσίευμα επικαλείται πηγές από την Ελλάδα που υποστηρίζουν ότι ο Γάλλος θα δώσει προβάδισμα στην επιστροφή του στην Αγγλία και σε μια ομάδα όπως η Τότεναμ, από τη στιγμή που έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από τους «πράσινους», γεγονός ωστόσο που φαίνεται να ξανασκέφτεται ο ίδιος.
Οι Γάλλοι πάντως υποστηρίζουν ότι… «ο πρώην επιθετικός της Οσέρ και της Μαρσέιγ ενδιαφέρει εκτός από την Τότεναμ, τόσο την Νιούκαστλ όσο και την Μπόλτον. Η Γαλατάσαραϊ, η Μπέρμιγχαμ και η Μπορντό ενδιαφέρονται, αλλά μάλλον άργησαν»
.


Όπως στην Μάλαγα 

O Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ο Γιώργος Μπόγρης μίλησαν για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ηρακλή αύριο το απόγευμα.


Αναλυτικά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισε ότι: «Επιστρέφουμε για έναν αγώνα μια εβδομάδα μετά την αναμέτρηση στην Ισπανία. Οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, δουλέψαμε και σειρά έχει ο αγώνας με τον Ηρακλή. Θα πρέπει να αγωνιστούμε με την ίδια σοβαρότητα, το ίδιο πάθος και κίνητρο με τα οποία αγωνιστήκαμε απέναντι στην Ουνικάχα Μάλαγα. Θέλουμε να συνεχίσουμε με μία ακόμη νίκη και μια καλή εμφάνιση».


Από την μεριά του ο Γιώργος Μπόγρης είπε πως: «Είναι ένας ακόμη αγώνας για το ελληνικό πρωτάθλημα, στον οποίο θα πρέπει να δώσουμε προσοχή. Οι προπονητές μας έχουν ήδη μιλήσει για την αναμέτρηση, ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε και αυτό που χρειάζεται είναι να είμαστε σοβαροί από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό και να αγωνιστούμε συγκεντρωμένα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Καταλαβαίνουμε ότι πολλοί μιλούν για τις αναμετρήσεις με την Μπαρτσελόνα για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, αλλά εμείς δεν σκεφτόμαστε ακόμη εκείνους τους αγώνες. Για εμάς έχει σημασία πάντα το επόμενο παιχνίδι. Και στην προκειμένη περίπτωση αυτό με τον Ηρακλή».

Ερώτηση Σισέ σε ΚΑΤΜΑΝ: "FAT BOY ποιο είναι το σωστό"
Ρωτάει ο Σισέ τον Μαρινάκη: "Ποιο είναι το σωστό. Θα ΣΟΥ κάνω μήνυση ή θα ΣΕ κάνω μήνυση"


Μαρινάκης: "Θα ΣΟΥ κάνω μήνυση"


Τζιμπρίλ: "ΘΑ ΜΟΥ ΚΛΑΣΕΙΣ ΤΑ ΑΡ....ΔΙΑ!

Ο Μάριτς... τρέχει καλά

Ο Δημήτρης Ιτούδης μιλώντας για τον Ηρακλή αναφέρθηκε και στην κατάσταση της ομάδας αλλά και του Άλεξ Μάριτς...


"Είμαστε καλά μετά το ρεπό. Επιστρέψαμε στις προπονήσεις, ο Μάριτς πήρε μέρος στην προθέρμανση και από ότι είδαμε τρέχει καλά. Περιμένουμε πλέον από το ιατρικό επιτελείο να μας πει πότε θα είναι σε θέση να μπει με επαφή. Γενικότερα, η πρώτη αντίδραση στην προπόνηση, μετά το ρεπό ήταν θετική, η ομάδα είχε καλό προπονητικό ρυθμό και θα πρέπει να περιμένουμε πλέον να δούμε και τα παιχνίδια", τόνισε.


Όσον αφορά τον Ηρακλή, ο συνεργάτης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς είπε: «Σε σχέση με τον αγώνα του πρώτου γύρου ο Ηρακλής είναι τελείως διαφορετική ομάδα, καθώς έχει προσθέσει παίκτες, οι οποίοι εκτελούν και δημιουργούν όπως είναι ο Πάρκερ, όπως είναι ο Κόλεμαν.


Υπάρχει πάντα ο Εϊτουταβίτσιους, αλλά οι δύο προσθήκες είναι σημαντικές για την ομάδα. Αν βάλουμε δίπλα σε αυτούς τους τρεις και τον Πέτροβιτς, έχουμε την τετράδα που οδηγεί στο σκοράρισμα, που ηγείται σε δημιουργία και εκτέλεση. Για εμάς οδηγός είναι τα δύο τελευταία παιχνίδια που έχουν νικήσει το εκτός έδρας με τον Κολοσσό και το εντός με την Καβάλα, όπου έκαναν αρκετά μεγάλο σκορ, σημείωσαν πάνω από 80 πόντους και αυτό είναι το πρώτο στοιχείο, θα πρέπει να τους χαμηλώσουμε τον μέσο όρο αυτών πόντων που συνοδεύτηκαν και με νίκες


Οι τρεις γκαρντ που προανέφερα μπορούν να παίξουν μαζί ή να μπει στην εξίσωση ο Δεμερτζής. Ο Πέτροβιτς παίζει και στο τρία και στο τέσσερα. Ο Ηρακλής μπορεί να χρησιμοποιήσει χαμηλά σχήματα με τους Πέτροβιτς και Αγγελακόπουλο, οι οποίοι διαθέτουν και οι δύο την ευχέρεια να εκτελέσουν για τρεις πόντους ή να παίξουν με τον Μαρμαρινό, που είναι τελευταία προσθήκη και μπορεί να παίξει μέσα στη ρακέτα με τον Δέσπο. Ναι μεν έχουν μικρό rotation, αλλά όλοι είναι παίκτες που αγωνίζονται σε ψηλό ρυθμό και έχουν σκορ. Άρα το πρώτο που θα πρέπει να προσέξουμε είναι να μην τους δώσουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουν και να εκτελέσουν, κυρίως οι γκαρντ. Κατά δεύτερον, θα πρέπει να ανταποκριθούμε στις άμυνες ζώνης, τις οποίες προφανώς θα δούμε από την πλευρά του Ηρακλή"


Eπιστολή Τζίγγερ σε Γόντικα για Δ.Σ! 

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έστειλε επιστολή στον προεδρεύων αντιπρόεδρο του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γόντικα που του ζητάει να οριστεί το συντομότερο δυνατό το Δ.Σ.,με την παρουσία όλων των μετόχων.




Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός φαίνεται να κάνει μια πρώτη κίνηση για να βρεθεί λύση για το μέλλον των «πρασίνων», από τη στιγμή που πήρε την πρωτοβουλία και ζητά με την επιστολή του να είναι παρόντες όλοι όσοι είναι αρμόδιοι να αποφασίσουν για την επόμενη μέρα του «τριφυλλιού».
Με την επιστολή του αυτή ο Γιάννης Βαρδινογιάννης καλεί τον Δημήτρη Γόντικα, που είναι αρμόδιος για την σύγκληση του ΔΣ και την πρόσκληση των υπολοίπων μετόχων, να καλέσει και τους υπόλοιπους μετόχους να παρευρεθούν αφού θα παρθούν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του Παναθηναϊκού.
Το αν θα γίνει ή όχι η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, το πόσα και ποιοι θα βάλουν χρήματα αν τυχόν γίνει αυτή, αλλά και το πώς θα πορευτεί σε διαφορετική περίπτωση το «τριφύλλι» είναι θέματα που «καίνε» με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη να έχει την άποψη ότι πρέπει να καθίσουν όλοι στο ίδιο τραπέζι έτσι ώστε να αποφασίσουν οι άμεσα εμπλεκόμενοι με το ταμείο της «πράσινης» ΠΑΕ για το μέλλον της.

Παράλληλα, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ζητά να γίνει το διοικητικό συμβούλιο όσο το δυνατό ταχύτερα ενώ αυτό που μένει τώρα να φανεί είναι οι αντιδράσεις των υπόλοιπων μετόχων και κατά πόσο θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα του «Τζίγκερ». Αξίζει πάντως να αναφερθεί, ότι στην ίδια κατεύθυνση ήταν και οι επαφές που είχε κάνει ο Δημήτρης Γόντικας με τους μετόχους του Παναθηναϊκού, ωστόσο μετά την παρέμβαση του Γιάννη Βαρδινογιάννη αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις συντομότερα.

Και το sentragoal διαβάζει newspao.blogspot.com 

Μεγάλη... ζήτηση φαίνεται πως είχε τελικά το θέμα που βάλαμε χθες, στο οποίο ο Σισέ πέταξε κι αυτός χαρταετό!


Μετά το theplayer.gr, το οποίο όμως δεν έβαλε πηγή (http://newspao.blogspot.com/2011/03/blog-post_5283.html). και το sentragoal.gr, όπως μπορείτε να δείτε και στην εικόνα αναδημοσίευσε το θέμα μας(http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10534&subid=2&pubid=115584684)





Επόμενο δελτίο στις 23:30 με όλα τα τελευταία νέα σε μια ανάρτηση!

Το μεσημεριανό δελτίο εδώ http://newspao.blogspot.com/2011/03/blog-post_4213.html