Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

8 Μαρτίου 2011

"Πράσινο" δελτίο ειδήσεων...

Διαβάστε σε μια ανάρτηση όλα τα νέα του Παναθηναϊκού από το πρωί της Τρίτης μέχρι και τώρα:



Θέλει να συνεχίσει


Ανοικτό παράθυρο παραμονής στον Παναθηναϊκό άφησε ο Τζιμπρίλ Σισέ μετά το τέλος του αγώνα του «τριφυλλιού» με τη Λάρισα, μιλώντας στον πολύ καλό του φίλο Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Η Πράσινη».

Ο παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα από την Ακτη Ελεφαντοστού, παρακολούθησε το ματς του Παναθηναϊκού με τη Λάρισα, από τις εξέδρες του AEL FC Arena μαζί με τον συμπαίκτη του Ηλία Κώτσιο, μιας και αμφότεροι έχουν αγωνιστεί πρόσφατα στη θεσσαλική ομάδα.
 Μετά το τέλος του αγώνα ο Μπακαγιόκο κατέβηκε στα αποδυτήρια και συνομίλησε με αρκετούς πρώην συμπαίκτες του, ενώ έξω από τα αποδυτήρια, στο πάρκινγκ που περίμενε το πούλμαν του Παναθηναϊκού τους παίκτες για να επιστρέψουν στην Αθήνα, συναντήθηκε με τον Τζιμπρίλ Σισέ.

Οι δυο τους είναι πολύ καλοί φίλοι από την κοινή τους παρουσία για πολλά χρόνια στο γαλλικό πρωτάθλημα, ενώ τους συνδέει και η κοινή τους καταγωγή, από την Ακτή Ελεφαντοστού. Για περίπου 15 λεπτά Σισέ και Μπακαγιόκο έλεγαν τα νέα τους και συζητούσαν σε εξαιρετικό κλίμα. Μίλησαν για αρκετή ώρα για την Ακτή Ελεφαντοστού και κάποια στιγμή ο Μπακαγιόκο ρώτησε τον παίκτη των «πράσινων» για το τι μέλλει γενέσθαι με την περίπτωση του.

Ο Σισέ όχι μόνο δεν του επιβεβαίωσε πως φεύγει οριστικά, αλλά άφησε ορθάνοικτο παράθυρο παραμονής: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι θα κάνω. Σκέφτομαι σοβαρά να συνεχίσω εδώ στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό. Θα δούμε τι θα γίνει»!

Αποφάσεις και… γρήγορα


Τις κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον του Παναθηναϊκού καλούνται να πάρουν τα μέλη του ΔΣ στη συνεδρίαση που θα γίνει τέλη Μαρτίου.
Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ, Δημήτρης Γόντικας, έχει κάνει μια σειρά επαφών με όλους τους μετόχους και έχει ζητήσει την παρουσία τους στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο, έτσι ώστε να παρθούν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του «τριφυλλιού».
Αυτό που απομένει για να γίνει κανονικά η συνεδρίασή του, είναι να οριστεί η τελική ημερομηνία από τη στιγμή που όλα δείχνουν ότι αυτή θα είναι είτε στα τέλη Μαρτίου είτε τις πρώτες μέρες του Απριλίου.
Το μείζον θέμα που απασχολεί τους διοικούντες του Παναθηναϊκού, είναι το οικονομικό και το αν θα ψηφιστεί η απόφαση για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Τα χρήματα που απαιτούνται για την επόμενη σεζόν δεν υπάρχουν και οι μέτοχοι θα πρέπει να αποφασίσουν αν θα τα βάλουν οι ίδιοι ή θα ακολουθήσουν το δρόμο των περικοπών και των πωλήσεων ποδοσφαιριστών.
Από εκεί και πέρα, υπάρχουν κι άλλα ζητήματα που είναι ιδιαίτερα σημαντικά, που είναι συνδεδεμένα με το οικονομικό κομμάτι, όπως η παραμονή ή όχι του Τζιμπρίλ Σισέ στον Παναθηναϊκό, η ανανέωση του συμβολαίου του Λουκά Βύντρα αλλά και άλλων παικτών που τελειώνουν τα συμβόλαιά τους, αλλά και τα μεταγραφικά.

Επαφή ΠΑΟ με Αμπντούν


Σύμφωνα με την εφημερίδα «SportDay», άνθρωπος που εργάζεται για λογαριασμό του «τριφυλλιού» πλησίασε τον άσο της Καβάλας, ενημερώνοντάς τον πως θα κινηθούν για την απόκτησή του μόλις ξεκαθαρίσει το τοπίο στα διοικητικά του συλλόγου, θέλοντας έτσι να εξασφαλίσει πως θα έχουν τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του το καλοκαίρι.
Στόχος του Παναθηναϊκού μάλιστα, είναι να φέρει πακέτο στην Παιανία Αμπντούν και Ντουγκλάο με τον Αλγερινό ωστόσο να αποτελεί τον πρωταρχικό στόχο.
Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα το γεγονός επιβεβαιώνεται και από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή:
«Ο Παναθηναϊκός έχει ενημερώσει τον παίκτη και έχει τον πρώτο λόγο. Αν όμως καθυστερήσουν οι διοικητικές εξελίξεις στην ομάδα πέρα του Μαΐου, τότε και η Καβάλα και ο παίκτης θα εξετάσουν τις υπόλοιπες προτάσεις που θα έχουν στα χέρια τους» υποστηρίζει η πλευρά του παίκτη.

Απάντηση Πατέρα σε Μπέο

εν πέρασαν ούτε 24 ώρες από του ισχυρισμούς του Αχιλλέα Μπέου στην τηλεοπτική εκπομπή "Δίκη του Blue Sky" ότι ο Νικόλας Πατέρας κρύβεται πίσω από τον Αλέξη Κούγια και ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού πέρασε στην αντεπίθεση. Με γραπτή δήλωση του, ο Νικόλας Πατέρας ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία σχέση με το ζήτημα και προέτρεψε τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού Βόλου να αναζητήσει άλλου τους ενόχους... Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης:
"Με πληροφόρησαν ότι ο κ. Μπέος σε χθεσινή τηλεοπτική εκπομπή και σε αντιπαράθεση που είχε με τον κ. Κούγια σε σχέση με τις ‘’παραγοντικές’’ του δραστηριότητες στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο , είπε μεταξύ των άλλων σε ότι με αφορά :
‘’Τις κασέτες στον κ. Κούγια , εάν υπάρχουνε, τις έδωσε ο κ.Πατέρας….’’
Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι ουδέποτε έχω δώσει σε οποιονδήποτε κασέτες για τα θέματα που αναφέρθηκαν στην εκπομπή γιατί δεν έχω τέτοιες κασέτες στην κατοχή μου.
Ας ψάξει ο πολυτάλαντος , λαλίστατος και άκρως πετυχημένος παράγοντας κ. Μπέος να βρει που ΄΄εξομολογήθηκε’’ αυτά που του καταμαρτυρούνε και στην συνέχεια να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις στην δικαιοσύνη για τον τίτλο του ‘’παραγκάρχη΄΄ που του απέδωσαν πρόσφατα".