Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

8 Μαρτίου 2011

Ν' αρχίσει ο σχεδιασμός

Γράφει ο Δημήτρης Σαράβακος


Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δεν έχει ξεχαστεί στην Παιανία. Φάνηκε και στη Λάρισα. Και δυστυχώς αποδείχθηκε με τον πλέον περίτρανο τρόπο ότι οι παίκτες έχουν μείνει κολλημένοι σε εκείνο το ματς στο Καραϊσκάκη.


Ο Παναθηναϊκός είχε την υπεροχή αλλά χωρίς ουσία. Ακόμα και ο Σισέ δεν κατάφερε να μπει στον αγώνα, να δώσει τη σπιρτάδα που έδινε σε άλλα ματς.


Οσο και αν ακούγεται άσχημο για μια ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός πλέον όλοι αυτό που περιμένουν είναι να ολοκληρωθεί η κανονικής περίοδος και να αρχίσουν τα πλέι οφ. Πλέι οφ που είναι πολύ σημαντικά μια και είναι διαφορετικό να αγωνίζεται μια ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ και διαφορετικό να αγωνίζεται στο Γιουρόπα Λιγκ.


Οσο σημαντικό είναι όμως να πάρει τη δεύτερη θέση ο Παναθηναϊκός άλλο τόσο σημαντικό είναι ν' αρχίσει ο σχεδιασμός από τώρα για την επόμενη σεζόν. Για να γίνει αυτό όμως θα πρέπει να λυθεί το μεγάλο θέμα με τη διοίκηση.


Να αποκτήσει ο Παναθηναϊκός διοίκηση σταθερή για να γίνουν οι κινήσεις που πρέπει για την ενδυνάμωση του ρόστερ. Γιατί φυσικά και υπάρχουν παίκτες που μπορούν να σταθούν στο υψηλό επίπεδο που απαιτείται για την ομάδα αλλά είναι απαραίτητες και προσθήκες για να επιστρέψει στην κορυφή.
sday