Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

27 Φεβρουαρίου 2011

Επιστροφή την Τρίτη

Δύο μέρες ρεπό θα έχουν τελικά οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, αντί για μία που ήταν αρχικά προγραμματισμένο. 


Η απόφαση ελήφθη προσωπικά από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, όπου διαπίστωσε το πόσο πιεσμένοι ψυχολογικά είναι οι πράσινοι. Ο Πορτογάλος τεχνικός συνομίλησε για λίγους με τους συνεργάτες του και κατόπιν ανακοίνωσε ενώπιον της ομάδας ότι η επόμενη προπόνηση θα διεξαχθεί την Τρίτη και όχι τη Δευτέρα.


Τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, η ήττα με το "έτσι θέλω" ελέω Καλόπουλου και όσα ακολούθησαν στη διάρκεια της εβδομάδας, άδειασαν τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού από ενέργεια και θετική σκέψη. Ο Φερέιρα το παρατήρησε στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και ξέρει πολύ καλά ότι εάν οι πράσινοι δεν αποφορτιστούν ψυχολογικά, ότι και να κάνει ο ίδιος δεν θα έχει νόημα. Για αυτό τους άφησε δύο μέρες ελεύθερους, ώστε να περάσουν χρόνο με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και να ηρεμήσουν.


Η παρότρυνση του 64χρονου τεχνικού προς τους παίκτες του ήταν να διασκεδάσουν και να κάνουν πράγματα που τους ευχαριστούν, προκειμένου να επανέρθουν ψυχικά και σωματικά. "Θέλω την Τρίτη να σας δω να είστε καλά, για να δουλέψουμε για τη συνέχεια. Περάστε ένα ήσυχο διήμερο και θα τα πούμε" ήταν τα λόγια του Πορτογάλου προπονητή.
prasinanea