Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

27 Φεβρουαρίου 2011

Και τώρα… σεντόνι

Η κίνηση των οπαδών του Παναθηναϊκού να αφαιρέσουν το σεντόνι της Superleague πριν από τη σέντρα του αγώνα με τον Ατρόμητο συμβόλιζε πάρα πολλά. 


Μετά το τέλος του ματς όμως αυτό που έχουν στο μυαλό τους οι παίκτες του «τριφυλλιού» είναι πως πλέον αυτό που έχουν υποχρέωση να κάνουν είναι να το… αντικαταστήσουν με αυτό του Champions League!


Η εμφάνιση κόντρα στον Ατρόμητο, ήταν δικαιολογημένη ως ένα σημείο, λόγω των όσων είχαν προηγηθεί όλη την εβδομάδα, αλλά και της έλλειψης ρυθμού στο παιχνίδι από τις αδικαιολόγητες και συνεχείς διακοπές του στο ξεκίνημα. Ωστόσο, το τελικό αποτέλεσμα χτύπησε ένα καμπανάκι στους «πράσινους».


Το πρωτάθλημα, όπως λένε, χάθηκε με τον τρόπο που όλη η Ελλάδα είδε το περασμένο Σάββατο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά πλέον δεν θα πρέπει να τους πάρει από κάτω η όλη κατάσταση, μιας και υπάρχει ο σημαντικός για το μέλλον του συλλόγου στόχος της εξόδου στα προκριματικά του Champions League και η διεκδίκηση της πρόκρισης στους ομίλους.


Η διαδικασία των πλέι οφ σίγουρα αδικεί περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη ομάδα στο παρελθόν το «τριφύλλι» μιας και η διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες είναι τεράστια, αλλά από τη στιγμή που υπάρχουν ο στόχος είναι να πάνε στο… έξτρα πρωτάθλημα με το καλύτερο δυνατό αβαντάζ.


«Πάμε να βγάλουμε την ομάδα στο Champions League» ήταν οι χαρακτηριστική ατάκα στις κουβέντες που έκαναν μεταξύ τους, αλλά και δημόσια οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.
theplayer