Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

10 Αυγούστου 2013

Το κεφάλι κάτω και ΔΟΥΛΕΙΑ!

Ο Γιάννης Αναστασίου μετά την ήττα στο τελευταίο φιλικό από την Νόριτς με 2-0, παραδέχθηκε ότι ο Παναθηναϊκός χρειάζεται να βελτιώσει κάποια πράγματα ώστε να είναι στο επίπεδο που ο ίδιος επιθυμεί εν όψει της πρεμιέρας, ωστόσο προσέθεσε ότι οι παίκτες του και ο ίδιος δουλεύουν καθημερινά σε τρομερή ένταση. «Πιστεύω ότι την Κυριακή θα είμαστε έτοιμοι» δήλωσε από την πλευρά του ο Ντίνας.

Αναλυτικά ο Γιάννης Αναστασίου τόνισε:
«Για να είμαστε αυτοί που πρέπει, να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Δεν θέλω να προσδιορίσω τον χρόνο που θα είμαστε απολύτως έτοιμοι και όπως θέλω.

»Κάθε μέρα δουλεύουμε σε τρομερή ένταση, ο καθένας ξέρει τι πρέπει να κάνει και που βρίσκεται. Από πλευράς εμπειρίας είμαστε καλύτερα αυτή την στιγμή. Θέλουμε να είμαστε έτοιμη την ερχόμενη Κυριακή στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος και για αυτό δουλεύουμε»

Είστε στην Αγγλία, υπήρχαν φήμες για επαφή με τον Ντιαρά...

«Δεν έκανα κάποια επαφή. Υπάρχουν άτομα της διοίκησης εδώ που είναι αρμόδια. Εμένα με ενδιαφέρει αυτοί που είναι στο γήπεδο, δουλεύω με αυτούς και προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι».

Ντίνας: «Θα είμαστε έτοιμοι»

«Παίξαμε σε ένα γήπεδο που καμία σχέση δεν έχει με την Ελλάδα, με πολύ δυνατό ρυθμό. Την άλλη Κυριακή έχουμε την πρεμιέρα και πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι. Είχαμε και καλά και κακά διαστήματα σήμερα αλλά πιστεύω πως όταν πρέπει θα είμαστε καλά».

Για το ότι υπολογίζεται και για την κορυφή της επίθεσης:

«Εγώ παίζω όπου θέλει ο προπονητής. Αν πιστεύει η διοίκηση πως εγώ ή κάποιος άλλος μπορούμε να καλύψουμε το κενό του Μάρκους όταν χρειαστεί, θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τους δικαιώσουμε».