Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

10 Αυγούστου 2013

Τα highlights του Νόριτς - Παναθηναϊκός!

Την ήττα με 2-0 από την Νόριτς στην πρόβα τζενεράλε γνώρισε ο Παναθηναϊκός δείχνοντας σε ένα ακόμη ματς ότι η αχίλλειος πτέρνα του είναι οι στημένες φάσεις. 

Αρκετά εύκολα λάθη και πάλι από τους πράσινους κυρίως στις μεταβιβάσεις. Απείλησε στην επίθεση αλλά χωρίς κλασική ευκαιρία πλην το δοκάρι με τον Ντίνα. Καλή η παρουσία του Αμπεΐντ για όσο αγωνίστηκε, έπαιξε για 45 λεπτά ο Μπεργκ.  

Οι ενδεκάδες:
Για την Νόριτς παρατάχθηκαν οι Ράντι, Μάρτιν, Τέρνερ, Μπένετ, Γκαρίντο, Σνόντγκρας, Τετέι, Τζόνσον(Ρέντμοντ 80'), Όλσον, Χουλαχάν και Χούπερ

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός παρατάχθηκε με τους  Καπίνο, Μαρινάκη(Σπυρόπουλος 85')Κουτρουμπή(Τριανταφυλλόπουλος 63'), Σίλντενφελντ(Δώνης 78'), Νάνο, Λαγό, Μέντες, Αμπεΐντ, Καρέλη(Μπεργκ 46'), Μπαϊράμι(Μουζακίτης 91') και Ντίνα.

Highlights:  4' Γκολ για την Νόριτς. Φάουλ από τα δεξιά με τον Καπίνο να μην υπολογίζει σωστά και τον Τζόνσον να παίρνει την κεφαλιά στο ύψος της μικρής περιοχής ανοίγοντας το σκορ. 

14' Το πρώτο σουτ του Παναθηναϊκού με τον Μαρινάκη να δίνει στον Λαγό αυτός να σουτάρει αλλά την μπάλα να φεύγει έξω. 


17' Πολύ καλή στιγμή για την Νόριτς με τον Χούπερ μέσα στην περιοχή να πλασάρει και την μπάλα να φεύγει λίγο έξω από την εστία του Καπίνο. 


22' Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό ο Αμπεΐντ έκανε ωραία το κόρνερ από τα αριστερά ο Σίντελνφελντ πήρε την πρώτη κεφαλιά οι αμυντικοί της Νόριτς έδιωξαν πάνω στη γραμμή. Η μπάλα έφτασε στον Ντίνα που έκανε νέα κεφαλιά αλλά είδε την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και να απομακρύνεται. 

49' Δοκάρι για την Νόριτς από απ' ευθείας εκτέλεση κόρνερ.

59' Ο Τζόνσον με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, έκανε το 2-0 παίρνοντας την κεφαλιά από τη σέντρα του Γκαρίδο.

62' Ο Μπαϊράμι έκανε ωραία ενέργεια από τα δεξιά, σέντραρε, αλλά η κεφαλιά του Μπεργκ ήταν άστοχη και πέρασε άουτ.


70' Μακρινό σουτ του Φερ με τον Καπίνο να διώχνει σε κόρνερ με καλή απόκρουση.

72' Ο Νάνο θα κάνει πολύ όμορφη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας και θα βρει τον Μπεργκ ο οποίος όμως δεν θα καταφέρει να κάνει το κοντρόλ με τον Ράντι να μπλοκάρει την μπάλα.

76' Κόρνερ από τον Μπαϊράμι από τα δεξιά ο Μέντες δεν θα μπορέσει να κάνει την προβολή και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. 


84' Ο Φονσπίγκελ πήρε τη κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, δίπλα από το δεξί δοκάρι του Καπίνο.