Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

6 Οκτωβρίου 2010

Τα νέα των αντιπάλων του ΠΑΟ στην Ευρώπη


Το Paonews σας ενημερώνει καθημερινά για τα νέα των αντιπάλων του Παναθηναϊκού στο Champions League.

Μπαρτσελόνα

Μόνο 4 παίκτες της πρώτης ομάδας προπονήθηκαν σήμερα για την Μπαρτσελόνα μαζί με 10 νεαρούς . Αυτοί οι παίκτες είναι οι Ερίκ Αμπιντάλ, Σεϊντού Κεϊτά, Μάξουελ και Χοσέ Μανουέλ Πίντο.

Πέδρο και Τσάβι είναι τραυματίες ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα, ενώ όλοι υπόλοιποι λείπουν με τις εθνικές τους ομάδες. Τετάρτη και Πέμπτη πάντως έχουν ρεπό οι ποδοσφαιριστές της "Μπάρτσα" και επανέρχονται την Παρασκευή το πρωί.
Κοπεγχάγη

"Έχουμε κάνει ίσως το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία έχοντας 29 βαθμούς από τους 33 που θα μπορούσαμε να έχουμε στις 11 πρώτες αγωνιστικές. Έχουμε πολλούς βαθμούς για έχουμε προσπαθήσει πολύ, όμως δεν πρέπει να σταθούμε σε αυτό", τονίζει ο μέσος Τόμας Κρίστενσεν.

"Πήραμε την νίκη με την Ρουμπίν και μετά νικήσαμε και τον Παναθηναϊκό, αλλά αυτό ανήκει στο παρελθόν και κοιτάμε μπροστά. Ξέρουμε ότι ακολουθούν πολλά σημαντικά ματς".

*Το wallpaper από την ιστοσελίδα της Κοπεγχάγης για το ημερολόγιο του Οκτωβρίου είναι ο πανηγυρισμός του Νταμ Ν'Ντόι στο ΟΑΚΑ (Μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ)


Ρουμπίν Καζάν

Πολύ γκρίνια υπάρχει στις τάξεις της Ρουμπίν μετά την ισοπαλία με την Σιμπίρ, η οποία την έφερε ακόμη πιο μακριά από τον τίτλο. Ο προπονητής, Κουρμπάν Μπερντιέβ, έχει παράπονα από τους παίκτες για την απόδοσή τους και οι φίλαθλοι έχουν παράπονα από τον προπονητή για τις επιλογές του.10bet