Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

6 Οκτωβρίου 2010

Ώρα να φανεί νταμπλούχος…

Όχι ένα, ούτε δυο αλλά τρία «καρπούζια» καλείται να χωρέσει από εδώ και πέρα και μέχρι το τέλος του μήνα ο Παναθηναϊκός! Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια εξακολουθεί να συμμετέχει και στις τρεις διοργανώσεις που μπορεί, δηλαδή στο Πρωτάθλημα, το Κύπελλο αλλά και το Champions League!
Ο Οκτώβριος, λοιπόν, με βάση και τα παιχνίδια που περιμένουν τον Παναθηναϊκό μέχρι το τέλος του μήνα, αναμένεται να καθορίσει σε μεγάλο βαθμό και την πορεία που θα έχουν οι «πράσινοι».

Στο πρωτάθλημα παίζει βάσει ονόματος με τους τρεις κυριότερους αντιπάλους του στη σειρά. Το πρώτο «τεστ» θα είναι απέναντι στον ΠΑΟΚ, στο Ολυμπιακό στάδιο, στις 16 Οκτωβρίου. Οκτώ ημέρες αργότερα, οι «πράσινοι» θα παίξουν με την ΑΕΚ, ξανά στο ΟΑΚΑ, αλλά αυτή την φορά ως φιλοξενούμενοι, ενώ ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στις 30 Οκτωβρίου, στο «Σπύρος Λούης». Με εννιά βαθμούς λοιπόν γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι μπαίνουν από τώρα οι βάσεις για νέο νταμπλ!

Μεγάλη σημασία έχει και το ευρωπαϊκό ματς απέναντι στη Ρουμπίν Καζάν, μιας και θα κρίνει τις ελπίδες του Παναθηναϊκού για πρόκριση στην επόμενη φάση. Μέσα σ’ όλα αυτά, ο Παναθηναϊκός θα κληθεί να διεκδικήσει την περαιτέρω παρουσία του και στο Κύπελλο. Εκεί όπου, στις 27 Οκτωβρίου, θα αναμετρηθεί με την Κοζάνη, στην ομώνυμη πόλη, στην τέταρτη φάση του θεσμού.


ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ
Σούπερ Λίγκα
16/10/10 ΠΑΟΚ
Champions League
20/10/10 Ρούμπιν Καζάν
Σούπερ Λίγκα
24/10/10 ΑΕΚ*
Κύπελλο 27/10/10 Κοζάνη*
Σούπερ Λίγκα
30/10/10 Ολυμπιακός

* Με αστερίσκο οι εκτός έδρας αγώνες.