Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

6 Οκτωβρίου 2010

Ανανεώσεις μετά τις… αποδείξεις!

Ένα σημαντικό θέμα που βρίσκεται στην ατζέντα των ανθρώπων του Παναθηναϊκού και ιδιαίτερα των Κώστα Αντωνίου και Κάρλος Φρέιτας είναι αυτό της ανανέωσης των συμβολαίων κάποιων ποδοσφαιριστών.
Το προηγούμενο διοικητικό σχήμα που έτρεξε τα πράγματα το καλοκαίρι είχε θέσει ως προτεραιότητα κάποιες περιπτώσεις.

Η αλλαγή δεν ακύρωσε αυτή τη διάθεση, ωστόσο ο νέος προγραμματισμός πάει λίγο πιο πίσω αυτές τις υποθέσεις. Ο διευθυντής ποδοσφαίρου συνεχίζει να κάνει κάποιες διερευνητικές επαφές με κάποιους «πράσινους» σε συνεργασία πάντα με τον Φρέιτας, αλλά η λογική που υπάρχει πλέον είναι πως «όλοι κρίνονται μέσα στο γήπεδο».
Ουσιαστικά η προσπάθεια που γίνεται είναι ναι μεν να έχουν προλειάνει το έδαφος, αλλά να μην μπουν σε ουσιαστικές διαπραγματεύσεις πριν ολοκληρωθεί ένα κρίσιμο αγωνιστικό κομμάτι για τους νταμπλούχους τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο Champions League.

Παράλληλα, με αυτόν τον τρόπο οι διοικούντες θέλουν να δώσουν και ένα έξτρα κίνητρο στους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές σε αυτό το δύσκολο κομμάτι της σεζόν, προκειμένου να δείξουν ακόμα περισσότερα πράγματα εντός γηπέδου. Με λίγα λόγια ήρθε η ώρα για περαιτέρω αποδείξεις, μιας και φυσικά όλοι όσοι βρίσκονται στη λίστα για επέκταση του συμβολαίου τους έχουν προσφέρει πολλά στο «τριφύλλι».

Τα τρία ονόματα που βρίσκονται στην λίστα είναι των Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σιμάο Μάτε Τζούνιορ και Λουκά Βύντρα. Στην περίπτωση του Βραζιλιάνου μέσου και του Έλληνα αμυντικού η ανανέωση της συνεργασίας είναι επιβεβλημένη, από τη στιγμή που κρίνουν ότι η παρουσία τους είναι απαραίτητη και μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν, μιας και στο τέλος της χρονιάς ολοκληρώνονται τα τρέχοντα συμβόλαιά τους.

Αυτή του Μοζαμβικανού αμυντικού χαφ είναι διαφορετική, μιας και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2012, ωστόσο υπάρχει η πρόθεση και των δύο πλευρών να γίνει από τώρα επέκταση της συνεργασίας με βελτιωμένες αποδοχές, μιας και ο ρόλος τους στην ομάδα δεν συμβαδίζει με τις απολαβές του (350.000 ευρώ)
(theplayer)
10bet