Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

8 Οκτωβρίου 2010

«Μπόμπι»… έτοιμος για Σούπερ Καπ!


Εκπληκτικό ντεμπούτο για τον Βούλγαρο διαγώνιο, Μπόγιαν Γιορντάνοφ στον Παναθηναϊκό στο δεύτερο φιλικό του Τουρνουά Φιλίας 2010 στην Κύπρο. Το «τριφύλλι» επικράτησε 3-0 της Ομόνοιας.



Την δεύτερη φιλική νίκη του πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός επί Κυπριακού εδάφους, αυτή τη φορά επικράτησε με 3-0 (25-23, 25-23, 25-23) της Ομόνοιας στο κλειστό γήπεδο του «Λευκόθεου» στην Λευκωσία, το οποίο χτίστηκε το 1976.


Όλα τα λεφτά ο «Μπόμπι»!

Άλλη ομάδα ο Παναθηναϊκός με την προσθήκη του Μπόγιαν Γιορντάνοφ. Ο Βούλγαρος διαγώνιος παρουσιάστηκε πανέτοιμος στο ντεμπούτο του αφού έτσι κι αλλιώς δεν είχε αφήσει τις προπονήσεις και η φυσική του κατάσταση είναι άριστη. Από εκεί και πέρα, το «τριφύλλι» με την προσθήκη και του πασαδόρου του, Τζόρντι Γκενς είναι ίσως πιο έτοιμο και από τον Ολυμπιακό. Την Παρασκευή η ομάδα του Καζάζη αντιμετωπίζει την ΑΕ Καραβά.


ΔΗΛΩΣΕΙΣ


Στέλιος Καζάζης (προπονητής): «Σε αντίθεση με το παιχνίδι της Τετάρτης όπου σε όλα τα σετ κυνηγούσαμε την Ανόρθωση στο σκορ την Πέμπτη συνέβη ακριβώς το αντίθετο. Είχαμε σε όλα τα σετ διαφορά τεσσάρων με πέντε πόντους, αλλά δεν μπορούσαμε να την κρατήσουμε.
Αυτό οφείλεται στο ότι δεν έχουμε δέσει ακόμη, αφού μόλις δύο μέρες έχουν ενσωματωθεί οι δύο ξένοι και κάτι τέτοιο είναι φυσιολογικό.
Ήταν εμφανή κάποια ατομικά λάθη που έγιναν για τα οποία δεν ανησυχούμε γιατί όλα τα παιδιά είναι παίκτες υψηλού επιπέδου και θα το διορθώσουν πολύ γρήγορα».


Μιχάλης Κόβατς (κεντρικός): «Ήταν το πρώτο παιχνίδι με την προσθήκη του Μπόγιαν. Θεωρώ ότι αγώνα-αγώνα βελτιωνόμαστε και θα είμαστε έτοιμοι για το Σούπερ Καπ».


Σύνθημα νίκης από τους οπαδούς!


Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έδωσαν το παρών στο «Λευκόθεο» (50 άτομα), ενώ στο τέλος έδωσαν σύνθημα νίκης για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς στο Σούπερ Καπ.

Τα σετ: 23-25, 23-25, 23-25


ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός (Καζάζης): Πετρέας 5, Καστάρ 6, Γιορντάνοφ 22 (επ. 69%), Πανταλέων 9, Λάππας 7, Παπαδημητρίου λ. 90%, Ντονάς 1, Μηνούδης 1
10bet