Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

8 Οκτωβρίου 2010

Ασταμάτητος και στις προπονήσεις ο Σισέ!

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τέσσερα γκολ έβαλε ο Τζιμπρίλ Σισέ στην προπόνηση του «τριφυλλιού». Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, δείχνει ότι είναι σε καταπληκτική κατάσταση, σκορπώντας τον… τρόμο στις αντίπαλες άμυνες. Ακόμη κι αν είναι συμπαίκτες του!
Στην Παιανία λοιπόν, στο οικογενειακό δίτερμα, η ομάδα του Γάλλου επιβλήθηκε 4-2, με τον 29χρονο να… ματώνει τα αντίπαλα δίχτυα τέσσερις φορές!
Μάλιστα, συμπαίκτης του Σισέ ήταν και ο προπονητής του, Νίκος Νιόπλιας, που για ένα ημίχρονο αγωνίστηκε στο δίτερμα. Στο δεύτερο άφησε τη θέση του στον Κριστόφ Βαζέχα, με τον Πολωνό να παίζει πλάι στον Σισέ. Ένα δίδυμο που σαφώς θα ονειρεύονται όλοι οι Παναθηναϊκοί!



Δεν πείθουν



Για ακόμη μια φορά στην προπόνηση της πρώτης ομάδας πήραν μέρος οι δύο Νιγηριανοί. Οι Σάνι και Ονάζι αγωνίστηκαν και στο δίτερμα, αλλά δεν έδειξαν τα στοιχεία που τους συνόδευαν. Ειδικά ο Σάνι «κουράζει» πολύ την μπάλα, όπως λένε χαρακτηριστικά οι άνθρωποι που τον έχουν παρακολουθήσει. Με τα τωρινά δεδομένα λοιπόν, δεν είναι καθόλου μα καθόλου σίγουρο ότι θα αποκτηθούν οι δύο Αφρικανοί. Το αντίθετο μάλλον θα συμβεί…
10bet