Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

15 Οκτωβρίου 2010

Τα νέα των αντιπάλων του ΠΑΟ στην Ευρώπη

Το Paonews σας ενημερώνει καθημερινά για τα νέα των αντιπάλων του Παναθηναϊκού στο Champions League.

Μπαρτσελόνα

Ο Τσάβι θέλει πάρα πολύ να παίξει κόντρα στην Βαλένθια, αλλά ο Γκουαρντιόλα και οι γιατροί της Μπαρτσελόνα δεν θέλουν να ρισκάρουν.
Ο Γκουαρντιόλα προσπαθεί να εξηγήσει στον Τσάβι πως δεν πρέπει να τον χρησιμοποιήσει, ενώ αν δεν παίξει είναι δεδομένο ότι θα επιστρέψει εν συνεχεία στην αναμέτρηση με την Κοπεγχάγη για το Champions League.

Από την άλλη, ο Νταβίντ Βίγια μετά τις εξετάσεις που ήταν "καθαρές" την Τετάρτη, την Πέμπτη προπονήθηκε κανονικά και είναι έτοιμος για να αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του.

Κοπεγχάγη

Ο μέσος της Κοπεγχάγης, Μάρτιν Βίνγκααρντ, εξέφρασε την πίκρα του για το γεγονός πως ο Μόρτεν Όλσεν, δεν τον έβαλε στην 11άδα της Δανίας στην αναμέτρηση με την Κύπρο.

Ο Βίνγκααρντ είχε κάνει ένα σημαντικό λάθος στο ματς με την Πορτογαλία και αυτό το... πλήρωσε μένοντας στον πάγκο.

Το ενδιαφέρον πάντως στην όλη υπόθεση είναι πως ο Μόρτεν Όλσεν είναι πολύ πιθανό σύντομα να αναλάβει την Κοπεγχάγη αντί του Στάλε Σολμπάκεν, ο οποίος θα αναλάβει την εθνική Νορβηγίας.

Ρουμπίν Καζάν

Μετά το ρεπό της Τετάρτης και την επιστροφή των διεθνών διεξήχθη την Πέμπτη προπόνηση με άπαντες παρόντες. Οι τελευταίοι που επέτρεψαν ήταν οι Μουράβσκι και Νομπόα, οι οποίοι ήταν στον Καναδά για την φιλική αναμέτρηση μεταξύ των εθνικών τους ομάδων (Πολωνία - Εκουαδόρ).
10bet