Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

15 Οκτωβρίου 2010

Έδειξε τους… 8

Στην προπόνηση του Παναθηναϊκού, ο Νίκος Νιόπλιας φανέρωσε ορισμένα από τα πλάνα του για το μεγάλο σαββατιάτικο ματς με τον ΠΑΟΚ.
Ο Έλληνας τεχνικός, χώρισε τους παίκτες του σε δύο γκρουπ. Στο πρώτο δούλεψαν πάνω στην κατοχή της μπάλας οι Σπυρόπουλος, Βύντρα, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Μπουμσόνγκ, Σισέ, Ζιλμπέρτο και Λουίς Γκαρσία. Αυτοί οι οκτώ δεδομένα θα είναι και στην ενδεκάδα του αγώνα με τους Θεσσαλονικείς.

Όσο για τις υπόλοιπες θέσεις, κάτω από τα δοκάρια θα δούμε τον Τζόρβα, παρτενέρ του Μπουμσόνγκ τον Σαριέγκι μια και ο Καντέ ακόμη έχει τον νάρθηκα στο χέρι και… παίζεται ο ένας από τους δύο ακραίους επιθετικούς, με τους Χριστοδουλόπουλο και Μαρίνο να διεκδικούν την θέση αυτή.

Όσο για τους τραυματίες Λέτο, Γκοβού και Νίνη, συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα.



Κυκλοφορούν τα εισιτήρια



Την ερχόμενη Τετάρτη ο Παναθηναϊκός τα παίζει όλα για όλα στην Ευρώπη. Οι «πράσινοι» πρέπει να νικήσουν οπωσδήποτε την Ρούμπιν Καζάν στο ΟΑΚΑ, για να έχουν ελπίδες έστω και για την τρίτη θέση του ομίλου τους, που θα τους δώσει το δικαίωμα να συνεχίσουν να αγωνίζονται εκτός των συνόρων. Από αύριο τίθενται στην κυκλοφορία τα εισιτήρια για την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Οι τιμές τους κυμαίνονται από 20 έως 80 ευρώ.



Επίσης, διατίθενται και εισιτήρια για άτομα με αναπηρικό αμαξίδιο στην τιμή των 10 ευρώ στα εκδοτήρια της Λ. Αλεξάνδρας, της Λ. Κύμης και Ειρήνης.
Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο τηλεφωνικό κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (από σταθερό: 801 111 1908, από κινητό: 2106870700), καθημερινές 09:30 – 17:30.
Για την αγορά των απλών (ονομαστικών) εισιτηρίων καθώς και για την είσοδο στο γήπεδο, απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης.
10bet