Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

14 Οκτωβρίου 2010

Τα νέα των αντιπάλων του ΠΑΟ στην Ευρώπη


Το Paonews σας ενημερώνει καθημερινά για τα νέα των αντιπάλων του Παναθηναϊκού στο Champions League.

Μπαρτσελόνα

Την Τετάρτη επέστρεψαν οι διεθνείς και από την Πέμπτη επανέρχονται στις προπονήσεις για την προετοιμάσία ενόψει της σπουδαίας αναμέτρησης με την Βαλένθια, η οποία επισκέπτεται το Σάββατο του "Καμπ Νόου" ως πρωτοπόρος.

Ο Νταβίντ Βίγια επέστρεψε με ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο από την αναμέτρηση της Ισπανίας με την Σκωτία, έκανε εξετάσεις την Τετάρτη και αυτές δεν έδειξαν πρόβλημα, έτσι είναι στην διάθεση του Πεπ Γκουαρντιόλα για να αντιμετωπίσει για πρώτη φορά την πρώην ομάδα του.

"Το παιχνίδι αυτό θα είναι ιδιαίτερο για μένα", τόνισε ο Βίγια. "Σε αυτήν την ομάδα ήμουν πολύ χαρούμενος τα τελευταία πέντε χρόνια. Μου έρχονται στο μυαλό καλές αναμνήσεις. Είμαι χαρούμενος που θα τους αντιμετωπίσω, κυρίως για να δω τους φίλους μου, με τους μπορεί ξανά μια μέρα να είμαστε και πάλι μαζί".

Όσον αφορά στον Τσάβι παραμένει άγνωστο αν θα προλάβει να παίξει κόντρα στις "νυχτερίδες", αλλά αν δεν τα καταφέρει αναμένεται να επιστρέψει εν συνεχεία κόντρα στην Κοπεγχάγη για το Champions League.

Κοπεγχάγη

Η Κοπεγχάγη δεν διαψεύδει τις φήμες που θέλουν τον Μόρτεν Όλσεν να αντικαθιστά τον Στάλε Σολμπάκεν στον πάγκο της ομάδας.

Το συμβόλαιο του Νορβηγού προπονητή των πρωταθλητών Δανίας ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2011 και εν συνεχεία έχει συμφωνήσει ήδη να αναλάβει το 2012 την εθνική ομάδα της χώρας του.

Η Κοπεγχάγη ψάχνει λοιπόν τον αντικαταστάτη του και οι φήμες θέλουν αυτός να είναι ο Μόρτεν Όλσεν, ομοσπονδιακός τεχνικός της Δανίας από το 2000.

Ρουμπίν Καζάν

Οι διεθνείς επέστρεψαν στις προπονήσεις της Ρουμπίν Καζάν.
10bet