Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

14 Οκτωβρίου 2010

Θα τους γυρίσει μπούμερανγκ

Ολοκληρώθηκε λοιπόν το έργο. Τιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός οριστικά και δεν θα έχει τον κόσμο του κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ε, δεν περιμέναμε και κάτι άλλο.
Το δύσκολο ήταν να του ρίξουν… καμπάνα αρχικά. Αφού αυτό έγινε, σιγά μην γινόταν δεκτή η έφεση των «πράσινων». Τώρα λοιπόν όλα είναι καλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Όλα μια χαρά. Τα προβλήματα λύθηκαν, επειδή κατάφεραν να παίξει το «τριφύλλι» σε ένα… παγωμένο ΟΑΚΑ κόντρα στον «δικέφαλο».

Δεν πειράζει, προχωράμε. Δεν χάθηκε δα και ο κόσμος. Η νίκη θα έρθει με τους Θεσσαλονικείς και ταυτόχρονα αυτή η τιμωρία θα τους… γυρίσει μπούμερανγκ. Βλέπετε, θα πεισμώσει τους πάντες στην ομάδα, θα συσπειρώσει τον κόσμο που κατάλαβε για τα καλά τι γίνεται και στο τέλος ζημιωμένος μόνο ο Παναθηναϊκός δεν θα βγει.

Πολλές φορές οι προπονητές ψάχνουν τις κατάλληλες ομιλίες, τα κατάλληλα λόγια για να πωρώσουν τους παίκτες τους. Ε, ο Νιόπλιας δεν χρειάζεται να το κάνει. Αρκεί να κρεμάσει την απόφαση όπως ανακοινώθηκε αρχικά από την Super League και εν συνεχεία από την ΕΠΟ στα αποδυτήρια της Παιανίας. Τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους… Περιμένουμε όμως… Περιμένουμε… Να δούμε πότε επιτέλους θα ισχύουν τα ίδια πράγματα για όλες τις ομάδες. Κοινώς, θα είναι το λιγότερο αλητεία αν αύριο μεθαύριο γίνει το παραμικρό σε κάποιο ελληνικό γήπεδο και δεν υπάρξει ανάλογη τιμωρία. Και δόξα τω θεώ, δεν έχουμε κοντή μνήμη…

Και κάποιες σκόρπιες σκέψεις τώρα…

* Στο «Γ. Καραϊσκάκης» υπάρχει κάποιος άγραφος νόμος σύμφωνα με τον οποίο οι γηπεδούχοι παίρνουν ανύπαρκτα πέναλτι και οι φιλοξενούμενοι δεν παίρνουν αυτά που δικαιούνται; Εντάξει Έλληνες είμαστε αλλά έχουμε και μάτια… Και μας βγήκαν προχθές!

* Επειδή έχει δημιουργηθεί παρανόηση. Ο Φετφατζίδης είναι 20 ετών. Ο Νίνης επίσης 20 ετών… Κοινώς στην ίδια ηλικία, ο ένας έχει τέσσερα χρόνια καριέρας κι ο άλλος έγινε τώρα γνωστός… Για τον Φετφατζίδη θα μιλήσουμε αφού πάει σε μια έδρα όπως το Ολίμπικο και… ξεφτιλίσει μόνος του την Ρόμα. Δεν μειώνουμε τον μικρό, απλά θέλει δουλειά ακόμη για να φτάσει τον Νίνη. Όποιος δεν το βλέπει, απλά εθελοτυφλεί.
Α και κάτι άλλο. Πως γίνεται να τον έχει «βγάλει ο Βαλβέρδε; Την περασμένη σεζόν, ποιον Φετφατζίδη έβαζε ο Ζίκο; Άλλον;

* Με τον Γκοβού όχι απλά έχει… τραβηχτεί από τα μαλλιά το θέμα, αλλά έχει ξεπεράσει τα όρια του κιτρινισμού πλέον. Εντάξει ήπιε, εντάξει έκανε λάθος, εντάξει θα τιμωρηθεί. Τέλος. Από εκεί και πέρα, όλα τα υπόλοιπα είναι περιττά. Δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής να μην έχει κάνει λάθος στη ζωή του. Και στην προκειμένη περίπτωση είναι δίχως άλλο ανήθικο αυτό που συμβαίνει, επειδή στοχοποιείται ο Γάλλος και προσπαθούν να τον μειώσουν στα μάτια των οπαδών της ίδιας του της ομάδας.

* Μια και αναφερθήκαμε στο… μεθύσι του Γκοβού που κοντεύει να γίνει πρώτο θέμα στα δελτία ειδήσεων. Αυτό που γράφτηκε στο blog "loutrakiblog.blogspot.com", ότι ο Ριέρα με την σύζυγό του ήταν… γκολ το περασμένο Σάββατο όταν και επισκέφτηκε την πόλη, είναι αλήθεια ή όχι; Προφανώς δεν ενδιαφέρει κανέναν θα μας πείτε… Αρκεί να μην είναι ο Γκοβού και γενικότερα παίκτης του Παναθηναϊκού…
(theplayer)
10bet