Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

14 Οκτωβρίου 2010

Δεν κορόιδευε ο Γκοβού!

Από τη στιγμή που ο Σίντνεϊ Γκοβού… το έριξε έξω, ξενύχτησε και ήπιε, έχει ξεκινήσει ένα απίστευτο… γαϊτανάκι φημών. Με αποκορύφωμα τα όσα ακούστηκαν πως επίτηδες είπε στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ότι έχει ενοχλήσεις στο πόδι, καθώς ήταν ενοχλημένος από την έκταση που πήρε το θέμα του.

Όμως, η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής, έδειξε ξεκάθαρα ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Συγκεκριμένα, τα αποτελέσματα κατέδειξαν πως το τραύμα του Γάλλου (θλάση) δεν έχει επουλωθεί πλήρως. Γι’ αυτό και τον ενοχλεί και δεν τον αφήνει να προπονηθεί.

Έτσι, θα γίνει… αγώνας δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση με την Ρούμπιν Καζάν, παρότι δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα τα καταφέρει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν… κορόιδευε προφασιζόμενος έναν τραυματισμό που δεν είχε.

Μαρίνος ή Λάζαρος

Μ’ αυτά και μ’ αυτά, ο Νίκος Νιόπλιας έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα εν όψει του κρίσιμου αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Γι’ αυτό και τα της ενδεκάδας μοιάζουν με.. μετρημένα κουκιά. Ουσιαστικά λοιπόν οι δέκα θέσεις είναι ήδη… καπαρωμένες. Μοναδικό δίλλημα για τον Έλληνα τεχνικό, είναι η μία θέση στα άκρα της επίθεσης σε αυτό το 4-3-3 που θα παρατάξει. Μια θέση που διεκδικείται από τον Στέργο Μαρίνο και τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Οι σίγουροι είναι οι Τζόρβας, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι, Σπυρόπουλος, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Λουίς Γκαρσία και Σισέ.


10bet