Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

17 Σεπτεμβρίου 2010

Στην Κρατική Τηλεόραση το Μπάσκετ

Στην ΕΡΤ θα μεταδίνονται φέτος τα παιχνίδια 12 εκ των 14 ομάδων του νέου πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ των Ανδρών. Στην Nova παρέμειναν μόνο οι δύο της Θεσσαλονίκης, Αρης και ΠΑΟΚ, οι οποίοι από την επόμενη σεζόναναμένεται να πάνε και αυτοί στην κρατική τηλεόραση.



Η συμφωνία ανάμεσα στις εταιρείες Αset και Τaf, στις οποίες ανήκουν τα δικαιώματα είναι οριστική και όπως συζητήθηκε στο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ, υπάρχει η διαβεβαίωση για μετάδοση, από τη δημόσια τηλεόραση, τουλάχιστον δυο αγώνων το σαββατοκύριακο (υπάρχει και ρύθμιση για παιχνίδια το μεσημέρι της Κυριακής), ενώ τα χρήματα που θα εισπράξουν οι ομάδες θα είναι κατά 10% λιγότερα, σε σχέση με πέρσι, και θα μοιραστούν με βάση την τελική κατάταξη.

Οι Παναθηναϊκός Ολυμπιακός, Κολοσσός, Πανελλήνιος, Μαρούσι, Πανιώνιος, ΑΕΚ, Περιστέρι, Καβάλα, Ηρακλής, Ηλυσιακός και Ίκαρος, είναι πλέον στην δικαιοδοσία της ΕΡΤ.

Πάντως αξίζει να αναφερθεί ότι το ποσό που λάβουν συνολικά οι ομάδες είναι κατά 10% λιγότερα σε σχέση με την περσινή σεζόν, ενώ θα το μοιραστούν αναλόγως με την τελική κατάταξη.

10bet