Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

17 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Ρουκάβινα «βούλιαξε» το «υποβρύχιο»!

Η Ντιναμό έκανε εκκίνηση με το δεξί στον όμιλο όπου μετέχει και ο ΠΑΟΚ, βουλιάζοντας το «κίτρινο υποβρύχιο»! Η Βιγιαρεάλ δέχθηκε… τορπίλη από τον πρώην άσο του Παναθηναϊκού Ρουκάβινα αρχικά, έχασε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Σένα στο 74΄ και ο Σαμμίρ την αποτελείωσε δέκα λεπτά πριν το φινάλε για το τελικό 2-0.


Ο δύσμοιρος ο Σένα μόνος του έτρεχε στη μεσαία γραμμή, ενώ ο Ντιέγκο Λόπεζ έβγαλε τη μπάλα από τα δίχτυα του στο 18΄ με τον παλιό μας γνώριμο Ρουκάβινα να σκοράρει στην μια και καλή ευκαιρία που παρουσιάστηκε στους Κροάτες.

Η Ντιναμό ωστόσο είχε την υπεροχή σε ένα ματς κέντρου και σκληρών μονομαχιών, την ώρα που οι Ισπανοί έμοιαζαν με σκιά του εαυτού τους με τον «Ρούκα» να είναι κίνδυνος θάνατος μέσα στην περιοχή και να στέλνει σήματα «μορς» στην Παιανία για την αποπομπή του.

Η Βιγιαρέαλ στην επανάληψη έκανε το αυτονόητο. Πίεσε, δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά δεν βρήκε στόχο. Παρότι όμως η Ντιναμό οπισθοχώρησε δεν απειλήθηκε ουσιαστικά και μετά την αποβολή του Σένα με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 74΄ καθάρισε τη νίκη με τον Σαμίρ να κάνει το 2-0 έξι λεπτά αργότερα.
10bet