Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

17 Σεπτεμβρίου 2010

Τα νέα των αντιπάλων του ΠΑΟ στην Ευρώπη


Το Paonews σας ενημερώνει καθημερινά για τα νέα των αντιπάλων του Παναθηναϊκού στο Champions League.

Μπαρτσελόνα

Τα δύο γκολ του Μέσι στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έβαλαν τον Αργεντινό στην κορυφή των σκόρερ της Μπαρτσελόνα σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις ξεπερνώντας τον Ριβάλντο, κάτι που... ανάγκασε τον Βραζιλιάνο να υποκλιθεί στον «καλύτερο παίκτη του κόσμου», όπως τον χαρακτήρισε!



«Μου δίνει μεγάλη χαρά που ο Λίο βελτίωσε το ρεκόρ μου. Αν υπήρχε ένας παίκτης στον κόσμο που ήθελα να το κάνει, αυτός θα ηταν ο Μέσι γιατί είναι δίχως αμφιβολία ο καλύτερος στον κόσμο. Αξίζει τη Χρυσή Μπάλα, παρότι δεν κατέκτησε το Μουντιάλ. Αν λάβουμε υπόψη την ηλικία του, τότε είμαι σίγουρος πως θα ξεπεράσει όλα τα ρεκόρ που υπάρχουν. Η ποιότητά του τον τοποθετεί ανάμεσα στους καλύτερους όλων των εποχών, μαζί με τον Πελέ και τον Μαραντόνα. Η μόνη διαφορά είναι ότι ο Μέσι δεν έχει πάρει Μουντιάλ, αλλά είναι ακόμα νέος και θα έχει τις ευκαιρίες να το κάνει», τόνισε ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, που μέχρι και την Τρίτη το βράδυ βρισκόταν με 25 γκολ μαζί με τον Μέσι στην κορυφή της λίστας των σκόρερ της Μπαρτσελόνα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Ριβάλντο, πάντως, μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τη συμπεριφορά του Αργεντινού σταρ: «Κάθε φορά που πετυχαίνει γκολ, βλέπω πόσο ταπεινός είναι. Ευχαριστεί το Θεό για την επιτυχία του. Και πάνω από όλα αποτελεί παράδειγμα για τα παιδιά».


«Συνέχεια όπως με Παναθηναϊκό»



Απόλυτα ευχαριστημένος από την απόδοση της Μπαρτσελόνα κόντρα στον Παναθηναϊκό έμεινε ο επιθετικός των «Μπλαουγκράνα», Νταβίντ Βίγια, σύμφωνα με δηλώσεις του στα ισπανικά ΜΜΕ.

Ο ΚΟΡΙΟΣ Το κακό με αυτές τις ομάδες είναι ότι όσο διαβασμένος και να πας, στις εξετάσεις γράφεις κάτω από τη...βάση!


Ιδιαίτερα χαρούμενος από την καταπληκτική εμφάνιση και την ευρεία νίκη της Μπαρτσελόνα επί του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε με δηλώσεις του σε ισπανικά ΜΜΕ ο επιθετικός των Καταλανών, Νταβίντ Βίγια, ο οποίος υποστήριξε επίσης ότι ο Αλέξανδρος Τζόρβας ήταν ο κορυφαίος παίκτης του «τριφυλλιού»:

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι, όχι μόνο λόγω της νίκης, αλλά και της εμφάνισης που κάναμε μετά από μία εντός έδρας ήττα. Τα στατιστικά ήταν εκπληκτικά. Είχαμε 30 σουτ στην εστία, νικήσαμε 5-1, είχαμε χαμένο πέναλτι, δοκάρια…
Ο καλύτερος παίκτης των αντιπάλων ήταν ο τερματοφύλακας. Χαιρόμαστε που παίξαμε καλά και δείξαμε ότι αυτό που έγινε με τη Χέρκουλες ήταν μία κακή παρένθεση.
Αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, θα κάνουμε κι άλλες εμφανίσεις τόσο καλές όσο απέναντι στον Παναθηναϊκό», δήλωσε ο διεθνής επιθετικός, ενώ για το δικό του τέρμα ανέφερε:

«Χαίρομαι που συνέβαλα κι εγώ σε αυτή τη νίκη με το πρώτο μου επίσημο γκολ στο "Καμπ Νόου". Πέρασαν δύο χρόνια από την τελευταία μου συμμετοχή στο Champions League και ήθελα πολύ να επιστρέψω σε αυτή τη διοργάνωση».

Κοπεγχάγη

Χαρούμενος και ρεαλιστής ο Σολμπάκεν



Ενθουσιασμένος με το ξεκίνημα της ομάδας του στον όμιλο παρουσιάστηκε ο Στάλε Σολμπάκεν, ο οποίος πάντως δεν δείχνει να περιμένει πολλά από το ματς της Αθήνας...

«Το χθεσινό αποτέλεσμα δεν ήταν και τόσο μεγάλη έκπληξη για εμάς, οπότε δεν μπορούμε να πούμε ότι ήταν καθαρά λόγω τύχης. Προς το παρόν δεν έχω αναλύσει πολύ τον Παναθηναϊκό, οπότε δεν μπορώ να κάνω προβλέψεις» τόνισε αρχικά ο Στάλε Σολμπάκεν, ο οποίος πάντως δεν δείχνει να... πιστεύει σε νίκη στο ματς του ΟΑΚΑ. «Δίνουμε έμφαση σε όλα τα παιχνίδια, αλλά το ματς με τον Παναθηναϊκό στην έδρα μας και αυτό με τη Ρούμπιν στο Καζάν είναι τα δύο πιο σημαντικά. Εκεί έχουμε τις περισσότερες πιθανότητες για να πάρουμε βαθμούς. Κάναμε μια καλή αρχή και αν συνεχίσουμε, μπορούμε να πάρουμε τη δεύτερη θέση. Πρωτίστως σκοπεύουμε να παίζουμε στην Ευρώπη μετά τα Χριστούγεννα».
10bet