Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

10 Αυγούστου 2010

Επέστρεψε ο Φρέιτας, τα λέει με Νιόπλια, Γόντικα

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το απόγευμα της Δευτέρας (9/8) ο Κάρλος Φρέιτας. Ο πορτογάλος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού επέστρεψε από την πατρίδα του, όπου είχε μεταβεί για οικογενειακούς λόγους και έτσι την Τρίτη (10/8) θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση με τον Νίκο Νιόπλια και τον Δημήτρη Γόντικα που θα αφορά την... αποσυμφόρηση του ρόστερ και την μεταγραφή ενός ακόμη επιθετικού.

Με 24 ώρες παράταση θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση ανάμεσα στον α' αντιπρόεδρο, τον προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή του Τριφυλλιού, αφού ο Κάρλος Φρέιτας απουσίαζε στην Πορτογαλία, όμως επέστρεψε απόψε (9/8) και θα τα πει με τους Νιόπλια και Γόντικα το μεσημέρι της Τρίτης (10/8).

Οπως έχουμε αναφέρει κυρίαρχο θέμα της συζήτησης θα είναι οι αποχωρήσεις των Κλέιτον, Γκάμπριελ, Μελίσση, Γκαλίνοβιτς και Μάντζιου από το ρόστερ, ώστε να απαλλαγούν από τα συμβόλαιά τους και να εισρεύσουν στα ταμεία και κάποιο σεβαστό ποσό.

Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια εξελιξη και αυτό είναι το πιο δύσκολο έργο για τους επιτελείς του Παναθηναϊκού. Παράλληλα, θα τεθεί επί τάπητος η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας με έναν ακόμη επιθετικό, ο οποίος, ωστόσο θα είναι εναλλακτική λύση.

Γι' αυτό άλλωστε οι πράσινοι δεν πάνε για παίκτη - όνομα (ποιος θα δεχθεί να έρθει για να κάθεται στον πάγκο;), ενώ και το ταβάνι στα χρήματα που θα δαπανήσουν θα είναι οι 600-700.000€.