Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

10 Αυγούστου 2010

Οι Πολωνοί για Γέλεν, δύσκολη περίπτωση


Πολωνικά σενάρια εμπλέκουν τον Παναθηναϊκό στο κόλπο της απόκτησης του Ιρινέους Γέλεν. Του πολύ καλού σκόρερ της γαλλικής Οσέρ, παίκτη για τον οποίο ο Παναθηναϊκός είχε ενδιαφερθεί πριν από τρία χρόνια πολύ ζεστά, ωστόσο την κρίσιμη στιγμή τα χρήματα δεν δόθηκαν και ο παίκτης κατέληξε στους «οσερουά», με τους οποίους έχει κάνει δύο εξαιρετικές σεζόν.

Δύσκολη περίπτωση αφού ο παίκτης έχει υψηλή τιμή πώλησης, που ξεπερνά τα 3 εκατ. ευρώ και για αυτόν ενδιαφέρονται οι Μαρσέιγ και Σάλκε. Εξάλλου ο Παναθηναϊκός αναζητά παίκτη μπακ-απ του Τζιμπρίλ Σισέ και ο Γέλεν είναι αναμφισβήτητα για την αρχική ενδεκάδα, κάτι που θα προκαλούσε... συμφόρηση στη γραμμή κρούσης του Τριφυλλιού.

Στον Παναθηναϊκό πάντως δείχνουν να μη βιάζονται ιδιαίτερα, όπως φάνηκε και από τη μετάθεση της σύσκεψης για τα μεταγραφικά ζητήματα. Πιο πολύ στον Παναθηναϊκό περιμένουν να αποφορτίσουν το ρόστερ και να ξεκαθαρίσουν κάποιοι δανεισμοί και παραχωρήσεις, παρά να κινηθούν δραστικά για κάποια μεταγραφή.

Χωρίς τους διεθνείς

Τη Δευτέρα έγινε η πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού μετά την επιστροφή από τις ΗΠΑ και ο Νίκος Νιόπλιας δεν είχε στη διάθεσή του δέκα διεθνείς ποδοσφαιριστές. Απουσίαζαν οι Βύντρα, Σπυρόπουλος, Νίνης, Μαρίνος, Καραγκούνης, Τζόρβας, Κατσουράνης, Δημούτσος, Λαγός και Ιωαννίδης, ενώ την προπόνηση συμπλήρωσαν οι Φέτσης, Μαυρίας και Σταμπολτζίεφ.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης και αντοχής, με παιχνίδι σε τέσσερις μικρές εστίες και ήταν πολύ δυνατό, αφού ο Αντώνης Κέζος έτρεξε τους παίκτες για 45 λεπτά με πολύ τρέξιμο. Ρεπό προβλέπεται για το επόμενο σαββατοκύριακο ενώ την Τρίτη είναι στο πρόγραμμα διπλή προπόνηση.