Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

9 Ιουλίου 2010

Ανεβαίνουν τα διαρκείας...

eΗ μεταγραφή του Γκοβού έδωσε ώθηση στα διαρκείας του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν. Σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες ημέρες ο ρυθμός ανανέωσης των καρτών από τους περσινούς κατόχους έχει αυξηθεί κατακόρυφα και περισσότεροι από 5.000 έχουν ήδη «κλείσει» θέση στο ΟΑΚΑ, ενώ εκτιμάται πως η επικείμενη μεταγραφή αμυντικού κλάσης θα αυξήσει ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον.

Πάντως είναι αμφίβολο σε περίοδο οικονομικής κρίσης να καταρριφθεί το περσινό ρεκόρ των 26.002 διαρκείας.


Υπενθυμίζεται πως σε μία εβδομάδα, μέχρι τις 16 Ιουλίου δηλαδή, εκπνέει η προθεσμία ανανέωσης κάρτας διαρκείας (18 Ιουλίου λήγει η προθεσμία για τις ανανεώσεις μέσω διαδικτύου) και από τις 21 Ιουλίου όλες οι διαθέσιμες θέσεις θα είναι ελεύθερες για όλους τους φιλάθλους, περσινούς κατόχους και μη.

Συνεχίζονται οι επαφές

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τις συζητήσεις με τους τρεις παίκτες που έχει ξεχωρίσει για το κέντρο της άμυνας. Πρώτη επιλογή είναι ένας ποδοσφαιριστής που δεν έχει διαρρεύσει το όνομά του και είναι ελεύθερος. Αγγλικά ΜΜΕ έκαναν λόγο περί ενδιαφέροντος για τον Ταλ Μπεν Χαΐμ που από τη στιγμή που υποβιβάστηκε η Πόρτσμουθ λογίζεται ως ελεύθερος, ενώ στα υπόψη είναι και ο επίσης ελεύθερος Μικαέλ Σιλβέστρ.

Ο Ιβάν Ράμις, που αρέσει πολύ στον Νίκο Νιόπλια και είναι προσιτός (1 εκατ. το κασέ του, 2 εκατ. θέλει η Μαγιόρκα), αλλά και ο ακριβός Κρις (πάνω από 2 εκατ. ευρώ το κασέ του, άγνωστο αν παραχωρείται από τη Λιόν) είναι οι άλλες δύο επιλογές. Στον Παναθηναϊκό δεν δείχνουν να βιάζονται ιδιαίτερα, καθώς υπάρχει άπλετος χρόνος μέχρι να αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις, αλλά θέλουν να «κλείσει» η μεταγραφή αμυντικού ως τις 20 Ιουλίου.

Υπέγραψε ο Σαριέγκι

Την ώρα που η αναζήτηση αμυντικού συνεχίζεται, ο Παναθηναϊκός διατήρησε στο δυναμικό του τον Γιόσου Σαριέγκι. Την Πέμπτη ο Βάσκος στόπερ υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές περίπου 350.000 ευρώ. Στον 31χρονο άσο έγινε μείωση των απολαβών του, καθώς λάμβανε ως τώρα περίπου 500.000 ευρώ το χρόνο.

«Θέλει να προωθήσει τον πελάτη του...»

Εξακολουθεί να διαψεύδει η Μπενφίκα τις φήμες περί επικείμενης πρότασης στον Σεμπαστιάν Λέτο. «Δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τον Λέτο, αλλά και να υπήρχε δεν θα το έλεγα δημοσίως», ανέφερε και πρόσθεσε: «Ανάμεσα σε όσα γράφονται στον Τύπο και αυτά που συμβαίνουν στην πραγματικότητα συχνά υπάρχει μεγάλη διαφορά. Είναι φυσιολογικό ένας μάνατζερ να θέλει να προωθήσει τον πελάτη του χρησιμοποιώντας το όνομα της Μπενφίκα», δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Ρουί Κόστα, όταν ρωτήθηκε για το θέμα κατά την αναχώρηση των «αετών» για την Ελβετία, όπου θα κάνουν προετοιμασία.

(sportfm)