Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

10 Ιουλίου 2010

Μέχρι τελικής πτώσης για Γκαλάς και Κρις!

Η υπόθεση του Βιλιάμ Γκαλάς δεν πρόκειται να… μείνει στην άκρη για τον Παναθηναϊκό. Παρά τις δεδομένες δυσκολίες, οι «πράσινοι» θα… παλέψουν μέχρι τέλους για τον έμπειρο άσο. Το δημοσίευμα που ήθελε το «τριφύλλι» να δίνει 2,5 εκατ. ευρώ για τον Γκαλάς, δεν ισχύει.

Κι αυτό γιατί οι πρωταθλητές σκοπεύουν να προσφέρουν στον Γάλλο το πολύ λίγα περισσότερα χρήματα απ’ ότι στον Γκοβού (1,5 εκατ. ευρώ χωρίς τα μπόνους). Με όπλο τους την χρονική διάρκεια του συμβολαίου (2 ή 3 χρόνια).

Οι δυσκολίες είναι πολλές και δεδομένες, όμως ελπίδες υπάρχουν, έστω και λίγες.
Ως εναλλακτική που δουλεύεται παράλληλα όμως, είναι ο Κρις της Λιόν. Ο Βραζιλιάνος άσος μάλιστα, φέρεται να είναι έτοιμος να αποχωρήσει από το Ζερλάν, μια και οι Γάλλοι δεν προχωρούν στην επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών, που τόσο επιθυμεί ο 33χρονος. Όπως ο ίδιος έχει δηλώσει, αν τελικά αποχωρήσει από την Λιόν, πρώτη του επιλογή είναι το «τριφύλλι». Για να συναντήσει τον φίλο του, Σίντνεϊ Γκοβού.

Κατά τα άλλα, σε ότι έχει να κάνει με τις παραχωρήσεις παικτών, όλα δείχνουν ότι ο Μόρις θα μείνει ελεύθερος, με τους «πράσινους» να του καταβάλουν ένα μικρό ποσό από όσα προέβλεπε το συμβόλαιό του. Τέλος, ο Μουν μάλλον θα παραχωρηθεί δανεικός σε ομάδα της πατρίδας του